U mnie raczej spokój. W wieku dorastania bardzo mi zęby sie psuły. A potem to 1 plomba na 2 lata. Za to mam jeszcze 3 ósemki do wyrwania... No i dwa zęby mam już tak zaplombowane, że jak mi się znów zaczną psuć to czeka mnie leczenie kanałowe.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja tez mam dosc slabe zeby...sporo plomb...musze zrobic sobie termin na kontrole...no i wreszcoie wykonac to czyszczenie bo juz od 4 miesiecy to robie.....
A dzis mam mamografie...trzymajcie kciuki...troche sie boje bo zaczyna mnie ten guz pobolwewac...ale moze to dlatego ze ja sie ciagle w tym miejscu dotykam,macam i masuje....
A dzis mam mamografie...trzymajcie kciuki...troche sie boje bo zaczyna mnie ten guz pobolwewac...ale moze to dlatego ze ja sie ciagle w tym miejscu dotykam,macam i masuje....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez trzymam baaardzo mocno zacisniete!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mój małż ma tylko jedna plombę a reszta zdrowe!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cyce mam zdrowe
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, kciuki nas zaraz rozbolą od ściskania, zeznawaj tu szybko co i jak!
Co do zębów- u mnie porażka, prawie wszystkie łatane, niektóre nawet nie raz, teraz z jednym się bujam, był kiedyś przeleczony kanałowo, teraz poprawka, i do odbudowania- bo właściwie poza korzeniem to już prawie nic z niego nie zostało. Za to mąż ma jedną plombę.
Co do zębów- u mnie porażka, prawie wszystkie łatane, niektóre nawet nie raz, teraz z jednym się bujam, był kiedyś przeleczony kanałowo, teraz poprawka, i do odbudowania- bo właściwie poza korzeniem to już prawie nic z niego nie zostało. Za to mąż ma jedną plombę.
Podziel się: