reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No nie mowie ze masz z bolem maszerowac :-D ale np.jak bedziesz szla z Ala na cpacer w wozku to idz szybkim krokiem...i tak dobre pol godziny :-) No i te tluszcze ogranicz...ja widzialam jak moj tesc gotuje z tesciowa...jedza duzo tych samych rzeczy tylko inaczej przygotowanych...i powiem Wam ze jedzenie bylo o niebo lepsze niz ta tych cholernych tluszczach,olejach... nigdy nie zapomne smaku ryby duzonej z warzywami-niebo w gebie :-)

ja w sumie oprocz ujedrnienia to nie musialabym nic robic...ale ujedrnianie oznacza cwiczenia wiec mam co robic...tylko jak tu sie zmusic???????????????????????

Sylwia, super! A Wojtek już jeździł?

Pati, jak się dusi rybę z warzywami?

Ja się ujędrniam balsamami i liczę na cud :-D póki co go nie ma, choć przyznam, że przy regularnym stosowaniu jednak lepiej ciało wygląda. Dziś ambitny plan- wyjść z pracy normalnie i na rower z Martusią :-) chciałam wczoraj pojeździć, ale co chwilę padało...

reklama
Do góry