reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Obiecalam sobie wczoraj wciagajac pol pudelka ptasiego mleczka ,a wczesniej pelen talerz nachos zapiekanych z serem,ze od jutra sie odchudzam...:sorry2:a dzis juz wciagnelam kebaba...i zjadlam druga polowe ptasiego mleczka:sorry2: a teraz browar... No dobra to od jutra:-D

Laski nie maja wylewajacych bokow..zaloze sie ,ze gdybym stanela z Rusalka dzis i spytalibysmy sie ktora jest w ciazy to 99% glosow poszlo by na mnie:-D:-D:-D:-D

reklama
taaa..tylko, ze Pati moja cala ciaz idzie mi w dupsko, biodra, uda, zanikla mi talia:baffled: no i urosly cycki...na to ostatnie nie narzekam;-)...no i jak w pierwszej ciazy juz widze cellulit:baffled:...nawet konsultowalam to kiedys z ginem..w pierwszej ciazy, ale powiedzial, bym sie nie przejmowala, ze to woda ..stad wieksze np. uda..i ze zaraz po prodzie wszystko wroci do normy...mial racej...no, teraz tzreba z tym zyc:-D tak pocieszajaco dodam, ze tak bylo...i nawet jak kiedys przeczytalam w necie czesto po porodzie woda ktora schodzi po porodzie z organizmy usuwa cellulit-wyrownuje podskorna tkanke tluszczowa(tak to zrozumialam) sprawia, ze uda po wygladaja lepiej niz przed ciaza...z Duska tak bylo...ludze sie, ze i tym razem tak bedzie...

tak czy siak do 30-tki Pati tez zamierzam byc laska!:-D

Do góry