reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ell-brawo!!! ja też zaczynam mieścić si w swoje spodnie te troche większe co miałąm tylko wałki ze skóry na brzuchu wiszą...no ale u mnie ten mój rozmiar to 40 :)

reklama
moja mama kazała mi zrobić badania na nadczynność tarczycy, bo kochane ja się objadam, non stop jestem głodna,a chudne i chudne:szok:
napisze tak śniadanie-kolacja po 8-9 kromek chleba...duży obiad, pomiędzy tym podjadanie na maksa, dzisiaj na przykład połowa blachy jabłecznika i makrony, bo u rodzicow odpust:) a do sytości mi daleko:eek:

niezle Ell- ale ja Ci powiem, ze ja mialam dokladnie tak samo jak karmilam piersia...apetyt mialam ogromny, a chudlam w oczach..minus 2-3 kg sprzed ciezy juz po doslownie 2-3 m-cach...gorzej jak odstawilam od piersi 4 kg samo wskoczylo w przeciagu paru miesiecy...:confused2:
ale badanie na pewno Ci nie zaszkodza!:tak:

Kasia :-D
Ell, chudzinko, to ładnie sobie pozwalasz :-) może jednak zrób badania na wszelki wypadek. Chociaż niektórzy tak po prostu mają, i nie pozostaje nic innego, jak tylko się cieszyć :-)

Mi udało się prawie dojść do siebie- niby waga jeszcze nie spadła tak jakbym chciała, ale spodnie już nie trzeszczą na tyłku, więc jest OK :-) za to biust- został duży :szok:

Ell zrób badanie koniecznie bo warto dmuchać na zimne. Ja po ciąży z Madzią tak miałam że jadłam dużo a chudłam- doszło do tego że ważyłam 49 kg i wyglądałam jak anorektyczka i u mnie niestety była to tarczyca. Mam nadzieję że u Ciebie to poprostu powrót do formy:tak:

reklama
Omega 3 chyba wlasnie moja mama brala....

A ja zaczelam cwiczyc praktycznie codziennie lydki...Moj tesc po tym sanatorium tyle fajnych rzeczy sie nauczyl...Wlasnie bardzo wazne by w lydnach i udach dobrze plynela krew by na starosc nie miec zwezonych zyl lub takich rzeczy jak ostatnio Adama babcia(zylaki otwarte-amputacja nogi)No i cwiczenia bardzo proste...Wystarczy stawac na palcach a za chwile ciezar na piety przenosic...po wieczornej kapieli polewam nogi zimna woda...:tak:Czasami zapominam pryzznam sie bez bicia :-D

Do góry