reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja tez jestem zdania że to skóra, predyspozycje, ja smarowałam się różnymi smarowidłami przeciw rozstępom i na brzuchu nic nie mam choć był olbrzymi - ani pół rozstępa, a na piersiach mnóstwo niestety (też były olbrzymie a widać skóra cieńsza...)

no ja powiem, ze w pierwszej ciąży lekceważąco podeszłam do tematu smarowania, coś tam sporadycznie...ale nic a nic mi nie powstało..ciekawe jak będzie tym razem

Sylwia, ale na istniejące rozstępy też? I w jakiej postaci?
A może macie inne metody na ujędrnienie skóry na brzuchu i zmniejszenie rozstępów?

Ostatnio bylam u tesciow i tak patrze na tescia i mowie "tata ty masz lepsza cere ostatnio od Adama(w jenakowym czasie przestali palic ,no ale tata o jakies 30 lat starszy od Adama) No i tesciu mowi ze dostal jakies tam cos do smarowania na twarz od siostry...Butelka ok 650 zl i starcza na miesiac:baffled: ale powiem Wam ze kurde rezultat zadziwiajacy...Jak sie dowiem nazwe to podam...:tak::-) Ale mi osobiscie szkoda wydac tyle kasy ......:sorry2:

mamoot pielegnacji nigdy za dużo, a jak jescze mąż bedzie wmasowywał to już w ogole może być całkiem miło

reklama
Ell i tu się z toba zgodzę.

A ja drugi dzien na diecie. Tak jakoś natchnęło mnie w niedziele i tak jakoś dobrze mi z tym. Wczoraj zjadłam kilka jogurtów, kanapeczkę malutką i wypiłam szklaneczkę białego barszczu. Dzisiaj otręby, jogurciki, marcheweczka. Oczywiście na sniadanko paróweczki 2. Ale to chyba nie grzech. Ogólnie juz nie jestem tak głodna jak wczoraj:-). No i znowu zapisałam się na aerobik. Ach nawet nie wiedziałam, że tak mi tego brakowało. Ja to mam poprostu nierówno pod sufitka bo odchudzanie zawsze wychodziło mi jesienią. Czuję,że to ten czas. A latem jem jak nawiedzona:-)

Do góry