reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

:-) dam dam tylko najpierw dorwę brata..bo ten nadal aparatu mi nie oddał:no: mam same fotki na komorce męża..ale do niej brak kabelka:angry: porażka..bo nawet Oti niewiele pstrykam

ale za to dzisiaj moj brzuszek zostal wycałowany z 15 razy przez Oti, młoda zaczyna pogawędki z braciszkiem lub siostrzyczka:tak: byleby przy rodzinie na razie tego nie odstawiała;-)

reklama
no chyba, że sami zobaczą jak przytyłam..jedyne pocieszenie to takie, że wszystko wsuwam u rodziców i teściów...bez mdłości jakoś łatwiej się ukrywa

Pati, fanfary dla Ciebie: tutuuuuuuu :-D:-D
A poza tym to leżę ze śmiechu po Twoich tekstach.

Ell, dopiero co byłam w ciąży, a już C zazdroszczę brzuszka :-) Szczęściara!

no pewnie że Oti wyda :) ale to musi być super nie mieć mdłości...
ja też zazdroszcze -tzn chetnie bym zamieiła swój tłuszczyk na zawartość...
Pati - no gratulacje kochana!!!ja własnie w imię odchudzania popkorn i piwo zamiast kolacji...

no macie racje Oti na pewno mnie wyda..dzisiaj jak wychodziłam do pracy, to szybko zbiegła z góry, krzycząc: mamusiu zaczekaj, musze dać buzi dzidziusiowi..no i wycałowała brzuszek pare razy, wyściskała i pogłaskała

Ell to ty jak juz zasiadziesz do stolu to nigdzie nie wstawaj :-D Wtedy Oti nie bedzie zegnac dzidziusia;-):-D

A ja zaczelam dzis zdrowiej dzien :) na sniadanko winogrona i do tego popijam kawe bo bb bez kawy to nie bb:-D zaraz naloze sobie odzywke na pazurki,potem jakis lakier-moze czerwien???:sorry2:

No i dzis wygnalam Adama zeby sam jechal mloda do przedszkola zawiezc bo po co my we dwoje ciagle...wtedy on czeka w aucie a ja pedze ja przebrac itd...Wiec dzis juz o 9:00 mialam wszystko posprzatane :-)
Ale tez nie wiem jak i co ale mam dzis megaaaaa zakwasy w recach:szok: Chyba od wieszania prania i od tego trzepania zeby bylo proste:-D normalnie 4 pralki wczoraj wypralam tak mi sie nazbieralo po tym jak tydzien pralka nie funkcjonowala.... a jeszcze kolejne 4 czekaja-tylko nie mam juz gdzie powiesic...

reklama
Do góry