reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dobrze piszecie dziewczyny ja probowałam się zaaklimatyzowac w majowkach 2009..bo w sumie bardziej ten termin jest prawdopodobny w przypadku cesarki...ale hmm nie potrafię i poczekam na czerwcóweczki...może będzie lepiej...a może poprostu tutaj jest mi tak dobrze z wami że teraz cieżko będzie skakać to tu to tam
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ell no co ty nie uciekaj nigdzie, czerwcowe to czerwcowe, rok się nieliczy. Mnie też z Kubą brzucholek wyskoczył szybko. Wy jeszcze płastugi byłyście a ja normalnie w nic się niedopinałam.
A tak wracając do wątku to ostatnio tak się słodyczami zeszmaciłam że normalnie waże tyle co po ciąży. i już mi falbana z przodu zaczyna przeszkadzać, ale mobilizacji żadnej wykrzesać z siebie niemogę
A tak wracając do wątku to ostatnio tak się słodyczami zeszmaciłam że normalnie waże tyle co po ciąży. i już mi falbana z przodu zaczyna przeszkadzać, ale mobilizacji żadnej wykrzesać z siebie niemogę
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sumka, to znaczy, że wcale tak źle nie jest;-)Wrzuc jakąś fotę - my ocenimy;-)
Już ja was dobrze znam. Nawet jakiby mi brzuch zwisał do kolan to napiszecie że nie jest tak tragicznie i za to właśnie was lubię
a ciekawe jak Mamoot i KasiaDe się odnalazły
Regularnie zaglądam do czerwcówek 2008, ale wiecie, to nie to samo. Tutaj to każdą z Was i Wasze dzieci znam, wiem, kto gdzie mieszka, kto co lubi. A poza tym u nas jest juz wąskie grono. A tam poza kilkoma osobami jest bardziej obco, bezosobowo. Nie mogę się czasem połapać z imionami dzieci.
Tu to NAPRAWDĘ mnie interesuje co u Was słychać (z resztą Marcin też mnie czasem pyta co tam na BB i musze opowiadać, że Kasia to to, a Ell to tamto, a Sumka to siamto, a Pati na imprezie, a Sylwia w Zakopanym, a Rusałka zadowolona z UK, a Mateusz od Ani znów gdzieś zasnął, a Irma wróciła z wakacji... itd.itd:-):-)). A tam czasem nie che mi się czytać posty.
reklama
Podziel się: