reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
dobrze piszecie dziewczyny:) ja probowałam się zaaklimatyzowac w majowkach 2009..bo w sumie bardziej ten termin jest prawdopodobny w przypadku cesarki...ale hmm nie potrafię i poczekam na czerwcóweczki...może będzie lepiej...a może poprostu tutaj jest mi tak dobrze z wami:) że teraz cieżko będzie skakać to tu to tam:tak:

Ell no co ty nie uciekaj nigdzie, czerwcowe to czerwcowe, rok się nieliczy. Mnie też z Kubą brzucholek wyskoczył szybko. Wy jeszcze płastugi byłyście a ja normalnie w nic się niedopinałam.
A tak wracając do wątku to ostatnio tak się słodyczami zeszmaciłam że normalnie waże tyle co po ciąży.:baffled: i już mi falbana z przodu zaczyna przeszkadzać, ale mobilizacji żadnej wykrzesać z siebie niemogę:-D

Ell świetnie cię rozumiem, ja też się zapisałam i do marcówek i do kwietniówek, ale jakoś dziwnie mi tam nie mogę się odnaleść :dry::sorry:
a ciekawe jak Mamoot i KasiaDe się odnalazły

a ciekawe jak Mamoot i KasiaDe się odnalazły

Regularnie zaglądam do czerwcówek 2008, ale wiecie, to nie to samo. Tutaj to każdą z Was i Wasze dzieci znam, wiem, kto gdzie mieszka, kto co lubi. A poza tym u nas jest juz wąskie grono. A tam poza kilkoma osobami jest bardziej obco, bezosobowo. Nie mogę się czasem połapać z imionami dzieci.
Tu to NAPRAWDĘ mnie interesuje co u Was słychać (z resztą Marcin też mnie czasem pyta co tam na BB i musze opowiadać, że Kasia to to, a Ell to tamto, a Sumka to siamto, a Pati na imprezie, a Sylwia w Zakopanym, a Rusałka zadowolona z UK, a Mateusz od Ani znów gdzieś zasnął, a Irma wróciła z wakacji... itd.itd:-):-)). A tam czasem nie che mi się czytać posty.

reklama
Do góry