reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja lubie takie tam dietki..kiedy moge sie kontrolowac..układac menu..ale jak teraz jade do PL..to wiem jak bedzie..tam grill tu obiadek tam..i nie chce odmawiac sobie przyjemnosci:eek:
a Klaudia idzie do przedszkola od wrzesnia, ale na kilka godzin= 3 dziennie.
teraz chodzimy razem na 2..ale ja zawsze gdzies w tle jestem..od wrzesnia ja do szkoły jezykowej a małą do przedskzola w tym czasie:cool2:

A ja dzis pizglam diete w kat... Bo co poszlam se na Kudamm z kumpela no to pic sie zachcialo wiec napad na zimna Cole dostalam...potem stwierdzilam tosz to grzech piwa nie wypic a wtedy nektaru sie napilam i to na tyle...ale po 3 dniach dwa kilo na wadze mniej...Mam zamiar sie kontrolowac ale nie bede sie torturowac...Aczkolwiek napewno odstawiam ziemiaki,makarony(i tak nie lubie) i chleb.... no i slodycze...

No a w ramach odchudzania portfela kupilam w koncu okulary... :-)
No i dzis chyba z kilogram tluszczu mi sie spalilo bo nabiegalam sie z moda i za mloda...spokojnie napisc sie nie szlo...Obskoczylismy dzis trzy knajpki...super fajnie tylko dlaczego tak goraco...:szok: Mloda w jednej knajpie to same lakocie od kelnerow dostawala...Jeden przyniols lizaka a drugi loda...Potem wygladala jak ten czarny morus :-D Ten jeden jak przyszedl z lizakiem to tak mnie wystraszyl ze normalnie krzyknelam i zesmy sie smieli bo zamiast po niemiecku to ja w glos OOOOO MOJ BOZE !!!! A facet zaraz ooo polka :))) w sobote mam zamiar znowu wyskoczyc sobie ale tym razem wieczorem i bez mlodej :) no i bedalac sie coctaile wiec znowu nie mam miejsca na diete ;-)

no własnie..ja wiem, ze w PL tak bedzie, ze tu knajpka..tam u znajomych grill..to u nas oblewanko domku itd..wiec..:sorry2:za duzo okazji, by odpuscic..wiec moze od sierpnia?:-D

Pati jak nie masz zbyt dużo kilogramow do stracenia to nir musisz sie restrykcyjnie diety trzymac wystarczy odrzucić ziemniaki makarony i chleb a kilogramy stopniowo i tak bedą zjezdzać w dół. Ja sie jeszcze troszke pomeczę ale chce zrzucic około 7- 8 kg

Syla czy ty chcesz byc szkieletorem?????????:szok:

Widzialam Ciebie w basenie jak sobie lezysz i jakos niezauwazylam zeby Ci "ciazylo" jakies 7-8... wyluzuj babo....:-p

reklama
Ja ogolnie powinnam chyba sie u psychiatry pojawic...Bo zanim wyszlam z domu czulam sie fajnie,tak szczuplej a jak wypilam te soki,cole a potemw domu sie zobaczylam na fotkach to zaraz deprecha....Juz nie widze ze schudlam a wrecz przytylam...

Do góry