reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

Dziewczyny zazdroszczę wam tych wyjść!
U mnie niestety przez ta cholera operacje plany uległy zmianie i zamiast ruszyć na fitness 1lutego muszę poczekać jeszcze przynajmniej 2tyg żeby rany się zagoily!
Boje się zacząć zbyt wcześnie bo nie chce znów wylądować na bloku operacyjnym...
Trzymam kciuki za sukcesy w walce ze zbędnymi kg :)

reklama
Ja w ciąży przytyłam 10kg, teraz zrzuciłam już 17, chciałabym jeszcze 12. Ale o ile kg spadają mi same to nie mogę się uporać z fałdą po brzuchu ciążowym, chyba zainwestuję w ten pas.

FREYIA polecam ten pas po ciążowy, ja go stosuję krótko, bo dopiero 2 tygodnie ale widzę różnicę. Szkoda tylko, że kilogramy nie chcą spadać:no:. Ja miałam iść na kijki ale nie dawno z miasta wróciłam i zimno i ciemno już. Jutro może na aerobik pojadę. No i w domku miałam też ćwiczyć ale kurczę ciągle coś.

FREYIA pas 54zł kosztował, wydaje mi się, że sporo ale warto.Choć waga nie leci w dół to dziś nawet weszłam w spodnie które kiedyś moja siostra dostała od kuzynki, dużo szczuplejszej ode mnie, a że mojej sis się nie podobały a mi tak to sobie je schowałam z nadzieją, że kiedyś w nie wejdę. I udało się, taka szczęśliwa z tego jestem. Ech mała rzecz a cieszy.

Dorotar, to co ten pas powoduje? Ściąga brzuszek? Powoduje jego wchłanianie, czy jak? Bo się zaciekawiłam..ja niestety nie mam na razie żadnych szans na wyjścia z domu..a wręcz nerwy zajadam słodkościami:zawstydzona/y::wściekła/y:

Dziewczyny ja włączyłam MŻ i w dwa dni 1kg mniej :)
od dzisiaj tez startuje z dermomassagerem po 15-20 zabiegach jest efekt jak po liposukcji bez skalpela bo zobaczymy , będe się mierzyć co 2-3 zabiegi, mozna je wykonywac 2-3 razy w tygodniu.
wczoraj się obkupiłam w pare sukienko tunik, i mam motywacje :)

pas poporodowy tez mam i nosze regularnie - podobno rozleniwia miesnie - po calym dniu noszenia czuje jakby mniejsza oponke :p

Ostatnia edycja:
Tak pas powoduje tak jakby wchłanianie brzuszka, naprawdę warto. Ja tez na razie rezygnuję z wyjść, bo mały ma wieczorne koncerty płaczu i babcia nie chce zostawać za bardzo, Amelka też marudzi wtedy, ach. Ale mam kijki mam nadzieję, że po weekendzie mróz zmaleję i znowu na nie ruszę i po weekendzie przyjaciółka ma mi dać podobno fajne ćwiczenia w domu.

reklama
Ja miałam zacząć 1go ale wyszło jak wyszło i startuję dziś z wagą 75kg (mam 174cm) Marzy mi się zrzucenie 5-6kg. Będę pilnować diety ale tu rozsądnie bo karmię. Postanawiam też ćwiczyć w domu i kupić ten pas o którym pisałyście.
PHelania, Ankubator- startujemy z taką sama wagą :-)

Do góry