reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powozy naszych maluszków :)

Judyś - ale ten skórzany pałąk dają tylko w Boćku. On nie jest w standardowych akcesoriach. Mają gościa który sie wyspecjalizował i przerabia na skóry ;) a o tym punkcie obrabiania na skóry kierownic do auta to właśnie w Boćku mi też powiedzieli i o tym pisałam tutaj bo informacja była ciekawa :)

e-de - ja kupiłam fotelik maxi cosi ;-)
jak będziesz sobie je oglądała jeszcze raz w sklepie to podbij jeden i drugi obok siebie. Igo się podobija dwa razy ciężej. Z zakupami będzie jeszcze trudniej.

Ostatnia edycja:
reklama
A co z bazą Isofix? Kupujecie? Do MC ponoć poszły teraz w górę i kosztują ok 800zł...
A ktore modele MC macie?

P.S. Troszkę upierdliwa jestem :)

w Igo mi się podobała buda, ze jest duża, ale jednak dla mnie różnica w cenie jest znaczna, więc sie nie zastanawiałam i tak dziadek Lelusia dał większy budżet niż przewidywałam:D wieć mogłam dokupic akcesoria:)
Lori- o to nie wiedziałam, że tylko tam:) ale dzięki Tobie mam skórzany, bo sobie w ostatniej chwili przypomniałam jak mi pisałaś i ładnie poprosiłam, dzięki:)):-D

e-de- ja mam citi więc i tak nie ma chyba pod to bazy, baze planujemy kupić do nastepnego fotelika, jak już Lelek będzie wiekszy:) ja za ten fotelik nowy dałam ok 300zł, więc sie nie zastanawialiśmy:)

e-de - cenowo było mi wszystko jedno który model. Mocno zastanawiałam się nad cabrio albo pebble, ale mąż mi przypomniał że ja ledwo citi dzwigałam z dzieckiem a gdzie te cięższe no i staneło na citi ze względu na wagę.

dokładnie taki mam Fotelik samochodowy Maxi Cosi Citi 0-13kg GRATISY! (3357628956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem że cabrio i pebble mają jeszcze więcej punktów w testach ale citi ma wystarczające a decydująca była waga.

tutaj jest strona sklepu w którym kupowałyśmy z Judyś http://www.bociek.eu/wozki-gleboko-spacerowe/32-mutsy-evo-w%C3%B3zek-dzieci%C4%99cy-.html#/kolor-evo_white_biały/kolor_ramy-evo_standard_srebrna/konfiguracja_wózka-2w1_głęboko_spacerowy/typ_kół_tylbo mneijwięcej tyle można spuścić z ceny. nich-air_pompowane , ale wychodzi stacjonarnie taniej bo można się targować i dorzucają konkretne gratisy. Od tej ceny można odjąć między te 5 a 10 %.

aha w evo jeszcze moim zdaniem jest ładniejsza rama bo w igo widać tak jakby spawania.

Ostatnia edycja:
Dzięki.
W stalowej ramie te spawy są takie jak w moim rowerze :) Od razu rzuciło mi się to w oczy. Dobrze, że w czarnej wersji wygląda to o niebo lepiej!

Weszłam sobie na stronkę "mojego" sklepu i jestem mile zaskoczona cenami Mutsy.
W dodatku Igo jest droższy od Evo o 680zł a koła pompowane w Igo w cenie a w Evo 300zł - to już różnica się mała robi. Też sprzedawca mi mówił, że dostanę rabat przy zakupie z fotelikiem MC.

http://sklep.rampers.pl/index.php?cPath=71_54&sort=2a&filter_id=45

Ostatnia edycja:
szczerze to nie wiem czemu w Igo takie spawania zostawili .... może miało być trendy że taki niby surowy image :-D

Ostatnia edycja:
Lori- powiem Ci, ze jak byłam w Tychach i oglądałam evo ze srebrną ramą to też miał spawy:confused: nie wiem, czy to nie jakaś wada była, dziś już nie zwróciłam uwagi, bo od razu mój D chciał czarny...

reklama
Do góry