reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

Judyś - ale ten skórzany pałąk dają tylko w Boćku. On nie jest w standardowych akcesoriach. Mają gościa który sie wyspecjalizował i przerabia na skóry ;) a o tym punkcie obrabiania na skóry kierownic do auta to właśnie w Boćku mi też powiedzieli i o tym pisałam tutaj bo informacja była ciekawa :)

e-de - ja kupiłam fotelik maxi cosi ;-)
jak będziesz sobie je oglądała jeszcze raz w sklepie to podbij jeden i drugi obok siebie. Igo się podobija dwa razy ciężej. Z zakupami będzie jeszcze trudniej.

Ostatnia edycja:
reklama
A co z bazą Isofix? Kupujecie? Do MC ponoć poszły teraz w górę i kosztują ok 800zł...
A ktore modele MC macie?

P.S. Troszkę upierdliwa jestem :)

w Igo mi się podobała buda, ze jest duża, ale jednak dla mnie różnica w cenie jest znaczna, więc sie nie zastanawiałam i tak dziadek Lelusia dał większy budżet niż przewidywałam:D wieć mogłam dokupic akcesoria:)
Lori- o to nie wiedziałam, że tylko tam:) ale dzięki Tobie mam skórzany, bo sobie w ostatniej chwili przypomniałam jak mi pisałaś i ładnie poprosiłam, dzięki:)):-D

e-de- ja mam citi więc i tak nie ma chyba pod to bazy, baze planujemy kupić do nastepnego fotelika, jak już Lelek będzie wiekszy:) ja za ten fotelik nowy dałam ok 300zł, więc sie nie zastanawialiśmy:)

e-de - cenowo było mi wszystko jedno który model. Mocno zastanawiałam się nad cabrio albo pebble, ale mąż mi przypomniał że ja ledwo citi dzwigałam z dzieckiem a gdzie te cięższe no i staneło na citi ze względu na wagę.

dokładnie taki mam Fotelik samochodowy Maxi Cosi Citi 0-13kg GRATISY! (3357628956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem że cabrio i pebble mają jeszcze więcej punktów w testach ale citi ma wystarczające a decydująca była waga.

tutaj jest strona sklepu w którym kupowałyśmy z Judyś http://www.bociek.eu/wozki-gleboko-spacerowe/32-mutsy-evo-w%C3%B3zek-dzieci%C4%99cy-.html#/kolor-evo_white_biały/kolor_ramy-evo_standard_srebrna/konfiguracja_wózka-2w1_głęboko_spacerowy/typ_kół_tylbo mneijwięcej tyle można spuścić z ceny. nich-air_pompowane , ale wychodzi stacjonarnie taniej bo można się targować i dorzucają konkretne gratisy. Od tej ceny można odjąć między te 5 a 10 %.

aha w evo jeszcze moim zdaniem jest ładniejsza rama bo w igo widać tak jakby spawania.

Ostatnia edycja:
Dzięki.
W stalowej ramie te spawy są takie jak w moim rowerze :) Od razu rzuciło mi się to w oczy. Dobrze, że w czarnej wersji wygląda to o niebo lepiej!

Weszłam sobie na stronkę "mojego" sklepu i jestem mile zaskoczona cenami Mutsy.
W dodatku Igo jest droższy od Evo o 680zł a koła pompowane w Igo w cenie a w Evo 300zł - to już różnica się mała robi. Też sprzedawca mi mówił, że dostanę rabat przy zakupie z fotelikiem MC.

http://sklep.rampers.pl/index.php?cPath=71_54&sort=2a&filter_id=45

Ostatnia edycja:
szczerze to nie wiem czemu w Igo takie spawania zostawili .... może miało być trendy że taki niby surowy image :-D

Ostatnia edycja:
Lori- powiem Ci, ze jak byłam w Tychach i oglądałam evo ze srebrną ramą to też miał spawy:confused: nie wiem, czy to nie jakaś wada była, dziś już nie zwróciłam uwagi, bo od razu mój D chciał czarny...

reklama
Do góry