reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Laura wróci .. wróci. I każda z nas czeka na pierwszą @ po zabiegu jak na 18-stkę.. a później marzy znów by jak najszybciej opuściła na kolejne 9 miesięcy. Tym razem już całe!
Będzie dobrze. Z za chmur i po burzy zawsze wychodzi słoneczko! I dla każdej z nas wyjdzie.
Będzie dobrze. Z za chmur i po burzy zawsze wychodzi słoneczko! I dla każdej z nas wyjdzie.
Alicja1985
Najwazniejsze to sie nie poddawac i wierzyc ze bedzie lepiej robic badanka zeby sie toche uspokoic wyciszyc wrocic nie tylko do formy fizycznej ale i psychicznej
Witam!Ja poroniłam 4 dni temu w 10tc.Obudziłam się o2 w nocy(tak jakbym przeczuwała że coś się zacznie dziać) i akurat dostałam silnego plamienia,pojechałam do szpitala,zbadał mnie ginekolog a z rana o 9 zrobił mi usg ale płodu już nie było.W nocy nie spałam bo cały czas siedziałam w toalecie krwawienie miałam bardzo obfite, wraz ze skrzepami aż do samego zabiegu (godz11,45) którego nie pamiętam,po zabiegu dostałam kroplówkę, fizycznie czułam się dobrze i jeszcze tego samego dnia o 17 wyszłam ze szpitala.Na razie jeszcze plamie i czasami boli mnie brzuch.
Pokochałam swoją Dzidzię i widok małego dziecka albo kobiety w ciąży przypomina mi o stracie mojego Dziecka:-(
Pokochałam swoją Dzidzię i widok małego dziecka albo kobiety w ciąży przypomina mi o stracie mojego Dziecka:-(
megi212 Dla twojego aniolka zapalam swiatelko
[*]
Teraz jest taki czas w Twoim serduszku ze potrzebujesz rozmowy nie koniecznie zrozumienia od otoczenia ( bo ten kto tego nie przezyl!!! nie zrozumie) My aniolkowe mamy rozumiemy i laczymy sie z Toba w bolu...nie bede Ci pisac ze za jakis czas zapomnisz...bo tak nigdy nie bedzie ...ale Ty nauczysz sie z tym zyc !!! Daj sobie czas na lzy nie wstydz sie plakac bo to jest jak najbardziej normalne ...a z czasem zapragniesz tak jak My wszystkie powalczyc o kolejny maly cud ....Jak bedziesz miala ochote to zapraszam na watek ciaza po poronieniu ...jestesmy tam wszystkie i pomagamy sobie wirtualnie ...przytulam
[*]
Teraz jest taki czas w Twoim serduszku ze potrzebujesz rozmowy nie koniecznie zrozumienia od otoczenia ( bo ten kto tego nie przezyl!!! nie zrozumie) My aniolkowe mamy rozumiemy i laczymy sie z Toba w bolu...nie bede Ci pisac ze za jakis czas zapomnisz...bo tak nigdy nie bedzie ...ale Ty nauczysz sie z tym zyc !!! Daj sobie czas na lzy nie wstydz sie plakac bo to jest jak najbardziej normalne ...a z czasem zapragniesz tak jak My wszystkie powalczyc o kolejny maly cud ....Jak bedziesz miala ochote to zapraszam na watek ciaza po poronieniu ...jestesmy tam wszystkie i pomagamy sobie wirtualnie ...przytulam
Witam.Uwazam ze nie powinnas sie martwic mnie tez wszystko jeszcze boli zabieg co prawda mialam we wtorek wiec dopiero 2 dni minely ale duzo o tym czytalam i to wszystko jest normalne macica sie kurczy dlatego czujesz bol.Wiem jak ciezko psychicznie jest po takim zdazeniu ja na widok niemowlaka dzis w pracy sie rozplakalam ...Tez mam mnustwo obaw a kazda wizyta w toalecie przypomina mi ze nie jestem juz oczekujaca mama :-( pozdrawiam Miqu
Emy
miqu, ja po zabiegu krwawiłam średnio i po kilku dniach właśnie zaczęłam mocno krwawić, poszłam do lekarza, i tobie też to radzę bo każdy na forum powie coś innego i tak nie będziesz wiedziała co zrobić
lekarz zrobił usg i powiedział że nic groźnego, że to zastój, dostałam leki wspomagające obkurczanie macicy
jak ci nie przejdzie i będzie tak przez cały czas to pewnie lepiej byłoby odwiedzić lekarza
Powodzenia
lekarz zrobił usg i powiedział że nic groźnego, że to zastój, dostałam leki wspomagające obkurczanie macicy
jak ci nie przejdzie i będzie tak przez cały czas to pewnie lepiej byłoby odwiedzić lekarza
Powodzenia
slodziutka_e
miqu jesli Cię coś niepokoi warto zgłosić sie do ginka. Ale krwawienie może się nasilić po ciężkiej pracy, noszeniu itp. Jeśli nie towarzyszy temu ból jakiś inny jak zawsze i nie ma gorączki to raczej nie ma się czym martwić. Ale wiadomo ze my lekarzami nie jesteśmy. Zawsze warto się polecić lekarza.
Ale plamić można nawet do następnej @.
Ale plamić można nawet do następnej @.
reklama
Witam Mari. Ja miałam troszkę inną sytuację -byłam u lekarza 3 dni po zabiegu -nie badał mnie ale miałam okazję prowadzić rozmowę w stylu "milion pytań do". Wyjaśnił mi, ze krwawienie może ustać a później znowu wrócić więc żebym się tym nie martwiła. I faktycznie tak się stało -krwawiłam 5 dni i po 3 dniach przerwy znowu lekkie plamienie przez ok 4 dni. Ale jak widzisz to nie były dwa tygodnie. Jedyne co mogę poradzić to zadzwonić do lekarza.
Podziel się: