olka1981
Zaangażowana w BB
Witajcie jestem w ciazy( chociaz pewnie nie bo nie ma serduszka i czeka mnie najgorsze) od jakiegos czasu badam beta hcg na poczatku roslo super potem przestalo przyrstac 66% w ciagu 48h ale rosnie. W tamtym tyg bylam u ginekologa i potwierdzil ciaze aczkolwiek zarodek byl bardzo maly bo okolo 2,3mm bylo wtedy widac bijaca plamke lekarz okreslil to jak serce . wtedy beta hcg to byl 27 czerwiec bylo 5791.kazal przyjsc mi dzis czyli za 7 dni. no itak dzis bylam zrobilam beta hcg jest ponad >10,000 zarodek podrosl do ponad 5 mm natomiast nie widac serca. lekarz twierdzi ze nic z tego nie bedzie bo pecherzyk ciazowy jest zbyt maly no i nie a serduszka. okreslil ciaze na 6 tyg 2 dni. dodam ze jestem po jednej ciazy donoszonej i trzech poronieniach :9. mialam cykl w ktorym zaszlam teraz stymulowany clo i owulacje dosc pozno bo okolo 25- 26 maja miesiaczke mialam 5 maja. wiec kupe czasu temu. przyjmuje luteine i clexane. dzis lekarz kazal mi wszytko odstawic i czekac na samoistne poronienie?? Co Wy o tym sadzicie bo ja nie ma pojecia co otym wszytskim myslec co robic jak postepowac . Mam kołomyje w głowie attachFull762267;(. niby ufam mojemu lekarzowi ale czy do konca?
Dodam ze nie powidzialam ze beta jest wysoka i lab oreslilo wynik tylko do 10,000 .
Poprzednie bety przrstaly dziwnie bo tak
27 czerwiec 5791
29 czerwiec 7684
2 lipiec 977,3
4lipiec > 10,000
Moim zdaniem na tym etapie beta powinna byc zdecydowanie wieksza.
Dodam ze nie powidzialam ze beta jest wysoka i lab oreslilo wynik tylko do 10,000 .
Poprzednie bety przrstaly dziwnie bo tak
27 czerwiec 5791
29 czerwiec 7684
2 lipiec 977,3
4lipiec > 10,000
Moim zdaniem na tym etapie beta powinna byc zdecydowanie wieksza.