Drogie Mamusie, Tatusiowie zrobiłam test 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki (dodam zdjęcie ) siostra mówi mi ze tam jest slabiutka kreska ale mi się wierzyć nie chce bo ja nic tam nie widzę . Proszę powiedzcie czy test mogła zrobić za szybko? 20 dni po owulacji jak dobrze liczyłam
reklama
K
Katijah
Gość
Niestety nie widzę drugiej kreski
A powiedzcie mi czy test mogł nie wykryć ciazy 4-5 dni po terminie spodziewanej miesiączki mogłam go zrobić za szybko ?Niestety nie widzę drugiej kreski
Ehh trudno może innym razem się uda nie można się poddawać; )Nic nie ma ,a 4 dni po terminie ,powinn być wyrazna
Mógł, wystarczy że owulacja się przesunęła, do zaplodnienia doszło później, zagnieżdżanie się opóźniło. Czekaj cierpliwie na okres. Jak się nie pojawi to wtedy za parę dni zrób następny.A powiedzcie mi czy test mogł nie wykryć ciazy 4-5 dni po terminie spodziewanej miesiączki mogłam go zrobić za szybko ?
Aga1402
Fanka BB :)
Ja bym powtorzyla test bo widac tam cień.Drogie Mamusie, Tatusiowie zrobiłam test 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki (dodam zdjęcie ) siostra mówi mi ze tam jest slabiutka kreska ale mi się wierzyć nie chce bo ja nic tam nie widzę . Proszę powiedzcie czy test mogła zrobić za szybko? 20 dni po owulacji jak dobrze liczyłam
N
Natuś_ka
Gość
Coś jak by chce się przebić, słabo jak na takie opóźnienie ale wszystko możliwe.
reklama
Spóźnia mi się juz 5 dzień; ( boli brzuch i tak jakby jajniki; ( chodzenia trochę częściej siku ale piersi bolą tylko jak mocniej dotknęła; (Mógł, wystarczy że owulacja się przesunęła, do zaplodnienia doszło później, zagnieżdżanie się opóźniło. Czekaj cierpliwie na okres. Jak się nie pojawi to wtedy za parę dni zrób następny.