reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuję porady. ciąża?

AgaaaaNow

Początkująca w BB
Witam przyszłe mamysie i te starając się .
Mój ostatni okres był 3.03 cykl trwa ok 22 dni i zawsze wszystko było ok . Staramy się o dziecko od 3 miesięcy . W tym miesiącu okres się spóźnia 4 dni. Ostatnie testy były negatywne ..
Dziś zrobiłam strumieniowy ale pisali na nim ,że nie brać pod uwagę wyniki powyżej 5 minut A ok 5 minuty pojawiła się bardzo blada druga kreska .. Co myślicie .. Ta druga kreska jest bledziutka .. moje wymysły czy coś może być.. ?

reklama
reklama
Jed nak nie
I co byłaś na beta ? Ja dzisiaj dostałam @;( ale wybieram się na badanie amh
Nie nie byłam.. stwierdziłam, że nie ma sensu bo przyszła @ tylko , że jest dość dziwna .. w niedzielę po południu przyszła , a dziś jej prawie nie ma .. ogólnie dość skapa była. Poczekam jeszcze 2-3 dn8 i zrobie test.. ale ba pewno będzie negatywny , więc . Kolejny cykl starania będzie ..

Jed nak nie

Nie nie byłam.. stwierdziłam, że nie ma sensu bo przyszła @ tylko , że jest dość dziwna .. w niedzielę po południu przyszła , a dziś jej prawie nie ma .. ogólnie dość skapa była. Poczekam jeszcze 2-3 dn8 i zrobie test.. ale ba pewno będzie negatywny , więc . Kolejny cykl starania będzie ..
Rozumiem ,mam to samo wczoraj zalałam się łzami ale trzeba próbować dalej ....lecę właśnie na badanie ,nie ma co czekać ;)

Do lekarza tak koło 6 tyg żeby coś było widać , zrób sobie bete hcg ale to może po terminie @ , żeby mieć pewność , Gratuluję ja starałam sie ponad 2 lata i w tym 2 razy poroniłam , teraz jestem w 18 tyg :D

Moim zdaniem jesteś w ciazy. Miałam tak samo. Pierwszy test robiłam pod wieczor bo coś mi nie grało i to nie spóźniała mi się miesiączka tylko robiłam go w dniu kiedy miałam ja dostać. Wyszła blada kreska później drugi i nic a z samego rana była już dokładna kreska. Najlepiej zrób betę i befzie wszystko wiadomo.

reklama
Moim zdaniem jesteś w ciazy. Miałam tak samo. Pierwszy test robiłam pod wieczor bo coś mi nie grało i to nie spóźniała mi się miesiączka tylko robiłam go w dniu kiedy miałam ja dostać. Wyszła blada kreska później drugi i nic a z samego rana była już dokładna kreska. Najlepiej zrób betę i befzie wszystko wiadomo.
To stary temat :p

Do góry