reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuję opinii o wózku :)

AnnieQ.

Fanka BB :)
Witam.
Rozglądam się za wózkiem dla przyszłego maluszka. W internecie wiele wygląda świetnie, ale wiadomo, ze nie każdy ma same zalety, a przede wszystkim oczywista sprawa - żaden sprzedawca nie napisze w opisie, czy wózek się psuje. A ja bym chciała to wiedzieć :)
Na oku mam:
* Link do: BEBETTO 2017 wózek VULCANO+ fotelik MAXI-COSI CITI
* Link do: BASS SOFT 2017 3w1 4w1 Roan +GRATISY +WYSYŁKA 24h
* Link do: WIEJAR EVADO ECO 6 kolorów - wielofunkcyjne 3w1 - WÓZKI DZIECIĘCE - - Jesteśmy na allegro balmu sklep
* Link do: RIKO NANO ECCO 6 kolorów - wielofunkcyjne 3w1 - WÓZKI DZIECIĘCE - - Jesteśmy na allegro balmu sklep

Jeśli któraś mama ma już sprawdzoną chociażby firmę (modele sa nowe, więc wiadomo, że w przeszłości raczej nikt ich nie testował), to bardzo proszę o radę :)

reklama
Z powyzszych nie znam. U mnie sprawdzil się Tutek Grander Play;) mimo kiepskich opinii kupilam go i bylam zachwycona. Teraz czeka wózek na drugą kruszynke:)

Mam Roan Bass kupiony w marcu. Póki co nic się nie zepsuło ani nie zniszczyło. Jedyne co mnie denerwuje to białe wnętrze gondoli (ale pewnie większośc wózków ma takie). Jak masz starsze dzieci i będą łapać za brzeg wózka nie zawsze czystymi łapkami to będziesz musiała często prać. W sumie zdejmuje się łatwo. Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz.

Bebetto super :) Można wiele napisać ....generalnie dobre modele wybrałaś
Moja bryka :)
343434.jpg 1111.jpg 45474674.jpg

Załączniki

• 343434.jpg
    343434.jpg
    372,9 KB · Wyświetleń: 764
  • 1111.jpg
    1111.jpg
    347,6 KB · Wyświetleń: 868
  • 45474674.jpg
    45474674.jpg
    314,2 KB · Wyświetleń: 705
Bebetto polecam [emoji5] Ja mam już drugi. Przy starszej córce miałam Nico i teraz dla drugiej mam kolejnego Nico, już z nowszej edycji. Poprzedni wózej używany non stop przez 2,5 roku i nie miał żadnej awarii. Sprzedałam go koleżance i jej synek jeździ nim już rok. Więc 3,5 roku i nic się nie zepsuło [emoji5]
Moja druga córka ma dopiero 4 miesiące więc o kolejnej spacerówce Nico nie mogę za wiele powiedzieć ale z gondoli jestem bardzo zadowolona. A spacerówka na oko wydaje mi się jeszcze bardziej dopracowana w porównaniu do poprzednika i już nie mogę się doczekać aż córka wyrośnie z gondoli. Model Vulcano jest bardzo podobny do Nico więc myślę, że można brać bez obaw [emoji5]

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

Bebetto super :) Można wiele napisać ....generalnie dobre modele wybrałaś
Moja bryka :)
Zobacz załącznik 814095 Zobacz załącznik 814096 Zobacz załącznik 814097
Wózek wygląda bardzo ładnie. :)
Słyszałam że bebetto są bardzo dobre a vulcano ponoć są super lekkie. Nie ukrywam że na tym mi bardzo zależy bo mieszkam na 3 piętrze.
A to jest 2w1 czy 3w1? Kupowałas w sklepie stacjonarnym, czy zamawialas przez internet? Przepraszam za tę lawinę pytań. :p

Wózek wygląda bardzo ładnie. :)
Słyszałam że bebetto są bardzo dobre a vulcano ponoć są super lekkie. Nie ukrywam że na tym mi bardzo zależy bo mieszkam na 3 piętrze.
A to jest 2w1 czy 3w1? Kupowałas w sklepie stacjonarnym, czy zamawialas przez internet? Przepraszam za tę lawinę pytań. :p
Faktycznie jest lekki, nie czuć jego masy (świetnie wyważony) ...wcześniej używałam czołga x-landera :) Niebo do ziemi - bez porównania :)

Kupowałam w sklepie stacjonarnym - 2 in 1 ...mam jeszcze fotelik po synu - więc nie było potrzeby zakupu nowego :)

reklama
Do góry