reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Dzięki dziewczynki, w imieniu Jasia. A właśnie się pochwaliłam na wątku główny, zanim tu dotarłam. Kochane jesteście! :)

reklama
milla to kubusiowi gratulujemy a z raczka lada dzien sobie poradzi

odnislam sukces i musze sie pochwalic-kacper nauczyl sie pic z niekapka-naprawde pociagnal i napil sie troszke tak jestem z niego dumna ze caly dzien go calowalam(pewnie chlopak ma dosc po wszystkie czasy :laugh:)

całuj Sylwia, całuj ile się da , bo później będzie uciakał żebyś mu kichy przed kumplami nie strzelała ;) ;D, mnie czeka to samo ::)

Sylwia, pogratuluj Kacperkowi ode mnie :) muszę powiedzieć o tym Agacie, może jakoś zmobilizuje się i szybciej nauczy, na razie postępów brak :(

sylwia super :)

a Maks od dwóch dni ćwiczy obracanie sie na brzuszek
jeszcze mu sie nie udaje ale jest na dobrej drodze :laugh:

Melduję, że o godzinie 23:06 weszłam do sypialni i zobaczyłam swojego synka leżącego na brzuszku, doznałam szoku, chociaż wiedziałam, że coś takiego się święci, bo od 2 dni Krystianek usilnie ćwiczył przekręcanie i w końcu się udało!

reklama
to ja sie pewnie też doczekam na dniach ;)

a jak skaza? buzia się podleczyła Krystiankowi?
u nas ciągle brzydko obsypana :(

Do góry