reklama
koga
Mama Maksa i Julka
dziewczyny! muszę się pochwalić!
dziś, przed chwilą Maks pierwszy raz się głośno roześmiał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie do mamy i nie do taty ... tylko do .................... selera!!!
gotowaliśmy zupę i pokazywałam mu co do niej wkładam, m.in. pęczek liści pietruszki i selera, dałam mu ten wiecheć do powąchania, zrobił wielkie oczy i dziurki w nosie mu się poszerzyły, poczym wybuchnął śmiechem?! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
dziś, przed chwilą Maks pierwszy raz się głośno roześmiał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie do mamy i nie do taty ... tylko do .................... selera!!!
gotowaliśmy zupę i pokazywałam mu co do niej wkładam, m.in. pęczek liści pietruszki i selera, dałam mu ten wiecheć do powąchania, zrobił wielkie oczy i dziurki w nosie mu się poszerzyły, poczym wybuchnął śmiechem?! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
;D ;D ;D koga, moze Ci kucharz rosnie ;D ;D ;D
kogo to na pewno kucharz ;D
u nas glosny smiech juz od dawna gorzej z obracaniem sie, z plackow na boczki juz sie udaje ale z pleckow na brzuszek albo odwrotnie niestety jeszcze nie , moj maz wieczorkami "uczy" jak to sie robi :laugh: ale to chyba musi samo przyjsc
u nas glosny smiech juz od dawna gorzej z obracaniem sie, z plackow na boczki juz sie udaje ale z pleckow na brzuszek albo odwrotnie niestety jeszcze nie , moj maz wieczorkami "uczy" jak to sie robi :laugh: ale to chyba musi samo przyjsc
K
kasiula matula
Gość
i nas tez z brzuszka na plecki ciezko z boku na brzuszek owszem
Emi czesto tez gaworzy do zabawek kolo lozeczka a smieje sie w głos jaks ie ja dobrze zosmieszy sama jeszcze nie chce sama sie tylko usmiecha
Emi czesto tez gaworzy do zabawek kolo lozeczka a smieje sie w głos jaks ie ja dobrze zosmieszy sama jeszcze nie chce sama sie tylko usmiecha
reklama
K
kasiula matula
Gość
sylwia532 pisze:dobrze ze sa ochraniacze do lozeczka
moj co wyczynia takie akrobacje ze lozeczko powinno byc jeszcze raz takie
dzis w poprzek przekrecil sie n brzuszek i nie mogl sie obrocic tylko parskal ze zlosci ;D no ale mama mu pomogla
Emila wyczynia takie akrobacje ze ocraniacz nie pmaga przekreca glowke tam gdzie nogi i juz raz udezyla sie w eszczebelki bo tam ochraniacza nie ma
Podziel się: