reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Karol tez piszczy i w dodatku krzyczy od kilku dni ;D ;D ;D no i przekrecanie sie w nocy wg wskazowek zegarka wystepuje coraz czesciej ;D ;D ;D
a to wyginanie to chyba przygotowywanie do przewrotow na brzuszek - Lolo tez wygina smialo swe cialo ;D ;D ;D

A i smiech na glos to na porzadku dziennym juz jest - jest przecudowny, dzis najpelsza zabawa bylo ukladanie zabawki na mojej glowie i zrzucanie jej na nozki Lola - maly dostal az czkawki ze smiechu

izka-mummy-to-be pisze:
A i smiech na glos to na porzadku dziennym juz jest - jest przecudowny, dzis najpelsza zabawa bylo ukladanie zabawki na mojej glowie i zrzucanie jej na nozki Lola - maly dostal  az czkawki ze smiechu

muszę jutro wypróbować :)
póki co nadal najbardziej rozbawia synka jego tatuś ::)

anian! pytałaś o płacz. Moja Karola w dzień nieraz płacze przez sen... I to bardzo histerycznie. Wystarczy wtedy, że pogłaszcze ją po głowie i jest spokój, spi dalej.

,ostki i u nas nawet jak czasem na raczkach jest w pionie to mi sie tak wygina piernik jeden

a tak jak kinga glaskem po glowce i koszmarny sen idzie precz

Izka- Martynka zawsze obraca się odwrotnie niż wskazówki zegara.
Może dziewczynki mają odwrotnie? ;) ;) ;)

Anian- garatuluję nowych umiejętności ;D
Mojej nigdy nie udało sie przespać dłuzej niż 5 godzin, ale czekam cierpliwie...

Krzymek pełza ale jak jest na brzuszku - trochę podnosi swoją dupinę i "złazi" z maty...
a jak leży na pleckach, szczególnie u mnie na kolanach (i nie tylko u mnie zresztą) to podnosi tułów , tak jakby robił brzuszki, coraz wyżej i wyżej - a rąk mu nie podaję...

krzyki i piski też już są na porządku dziennym

reklama
moja Agata przewraca się z plecków na brzuszek :) ale z powrotem nie potrafi i się wścieka ;D potrafi też sama się bawić w łóżeczku, chwyta zabawki, maca żyrafkę i komarka (wiszą w zasięgu jej rączek) - komarem ma szeleszczące skrzydełka, więc jest interesujący, natomiast piesek wyraźnie sie juz znudził ::) na razie celowo jej go nie pokazuję, może wróci do łask ::)

Do góry