reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Ogłaszam, że Martynka zaczęła unosić wysoko główkę na brzuchu- nareszcie!!! ;D
Poza tym leżenie na brzuszku wciąż nie jest jej ulubiona pozycją
(poza spaniem, oczywiście ;D)

W ciągu ostatnich kilku dni Jaś z godziny na godzinę dosłownie jest coraz bardziej kontaktowy. Dużo się teraz śmieje, nauczył się piszczeć z radości, raeguje spontanicznie na widok bliskich osób :)

Mokkate czyżby Martynka przestała już przesypiać całe dnie, że ma czas na podnoszenie główki?
fioolka81 oj, al Alex szleje ;)
Pytia, to super, w końcu Jasiu ma już 4 miesiące i duży "chłop" z niego
iza gratuluję ząbala

Anian- trafiłaś w dziesiątkę :D
Od trzech dni Martynka sypia trochę mniej- albo to zasługa upałów, albo moje dziecko dorasta ;)
Albo chce dogonic marcowe dzieci z umiejętnosciami ;) ;D ;)

Catherinka- :D
Nie pomyslałam o tym... ;D ;D ;D

Selineczka od wczoraj chce siadac, oczywiscie nie sama musze ja podtrzymywac za paszki, ale trzyma sztywno glowke i jak sobie tak siedzi to sie strasznie smieje i guga i nie wiem co z tym zrobic ? mala ma dopiero 3 miesiace, czytalam ze jak dzieci chca siadac to oznacza ze sa gotowe , poradzcie czy moge ja juz zaczac sadzac z podtrzymaniem czy jescze troche poczekac ?

reklama
Do góry