reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

Iga ma czas rymowanek ostatnio:-):-)
jest to zabawne, bo jak nie umie sobie znaleźć słówka, to przerabia inne, albo tworzy coś kosmicznego.
ale nie idzie na łatwiznę :rym to ma być rym;-) najbardziej mi się podoba "oleolejanko, klęknij na KOLJANKO":-D

reklama
Kuba w końcu rozkręcił się z mówieniem bo już myślałm, że bede miała niemowe w domu i odziwo mówi bardzo wryaźnie - jestm z niego dumna

i ma manie na punkcie literek - układa je z klocków , wszędzie pokazuje, chce żeby mu na rączce malować chodzi i pokazuje wszystkim, że tu ma b a tu ma L
- zna a,b,c,i,l,k,t,p, u,o,m - bezbłednie i np jest wyraz ikea a Kuba mówi a-jest b- nie ma, l- nie ma, i - jest no i tak sobie literuje

izkano jaki dorosly ten twoj lolo-sam sobie slicznie wytlumaczyl ze smoczka zjadl wilk
aqua WOW!!!jestem pod wrazeniem kuba rozkreca sie na maksa-kacper zna 2 kolory zolty(ulubiony) i czarny
felqua no to jasiek rozlozyl by mnie na lopatki z rozpoznawaniem marek samochodow

pochwalę się , że Agatka dzisiaj zaśpiewała mi sto lat mamo :-) (urodziny mam dzisiaj;-))
tata uczył Agacię cały dzień żeby mi zaśpiewała jak wrócę z pracy i wyszło cudownie, aż mi się oczy zaszkliły:-D

cudo!!!!

OSINKO TO STO LAT OBYS NA OBCZYŹNIE CZULA SIE W NIEBIE I ZAGLADALA DO NAS I ZEBY SIE MARZENIA SPELNILY I WOGOLE BUZIKOW STO DWA ZYCZYNY TOBIE MY-ANTONIO I VIOLA

Osinko kochana!!!! My Tobie też życzymy wszystkiego NAJ NAJ. Spełnienia marzeń i dużo radości!!!! Aga, Kamil i Miłek którego jeszcze nie ma :-)

reklama
U nas kolejny tydzień trwa obsesja dinozaurowa :szok: Nazywa i rozóżnia: stegozaura, diplodoka, tyranozaura i triceratopsa :szok:

W biedronce wypatrzył takie pudełeczko z figurkami i jest teraz istny szał - dinozaury jeżdżą koparką, pociągiem, jedzą z Szymem obiad i kolację.

Dziś wreszcie usiadłam i wyszukałam mu fotki 10 różnych dinusiów i zrobiłam prezentację na kompie na zasadzie bitów inteligencji. Jutro będziemy oglądać...

Do góry