reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Iga ma czas rymowanek ostatnio:-):-)
jest to zabawne, bo jak nie umie sobie znaleźć słówka, to przerabia inne, albo tworzy coś kosmicznego.
ale nie idzie na łatwiznę :rym to ma być rym;-) najbardziej mi się podoba "oleolejanko, klęknij na KOLJANKO":-D

reklama
Kuba w końcu rozkręcił się z mówieniem bo już myślałm, że bede miała niemowe w domu i odziwo mówi bardzo wryaźnie - jestm z niego dumna

i ma manie na punkcie literek - układa je z klocków , wszędzie pokazuje, chce żeby mu na rączce malować chodzi i pokazuje wszystkim, że tu ma b a tu ma L
- zna a,b,c,i,l,k,t,p, u,o,m - bezbłednie i np jest wyraz ikea a Kuba mówi a-jest b- nie ma, l- nie ma, i - jest no i tak sobie literuje

izkano jaki dorosly ten twoj lolo-sam sobie slicznie wytlumaczyl ze smoczka zjadl wilk
aqua WOW!!!jestem pod wrazeniem kuba rozkreca sie na maksa-kacper zna 2 kolory zolty(ulubiony) i czarny
felqua no to jasiek rozlozyl by mnie na lopatki z rozpoznawaniem marek samochodow

pochwalę się , że Agatka dzisiaj zaśpiewała mi sto lat mamo :-) (urodziny mam dzisiaj;-))
tata uczył Agacię cały dzień żeby mi zaśpiewała jak wrócę z pracy i wyszło cudownie, aż mi się oczy zaszkliły:-D

cudo!!!!

OSINKO TO STO LAT OBYS NA OBCZYŹNIE CZULA SIE W NIEBIE I ZAGLADALA DO NAS I ZEBY SIE MARZENIA SPELNILY I WOGOLE BUZIKOW STO DWA ZYCZYNY TOBIE MY-ANTONIO I VIOLA

Osinko kochana!!!! My Tobie też życzymy wszystkiego NAJ NAJ. Spełnienia marzeń i dużo radości!!!! Aga, Kamil i Miłek którego jeszcze nie ma :-)

reklama
U nas kolejny tydzień trwa obsesja dinozaurowa :szok: Nazywa i rozóżnia: stegozaura, diplodoka, tyranozaura i triceratopsa :szok:

W biedronce wypatrzył takie pudełeczko z figurkami i jest teraz istny szał - dinozaury jeżdżą koparką, pociągiem, jedzą z Szymem obiad i kolację.

Dziś wreszcie usiadłam i wyszukałam mu fotki 10 różnych dinusiów i zrobiłam prezentację na kompie na zasadzie bitów inteligencji. Jutro będziemy oglądać...

Do góry