reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Maja ma skok mówieniowy i do tego jakieś zapędy dyktatorskie się w niej budzą. Wpadając do naszego pokoju rano najpierw nas odliczyła, Mama jest, tata jest, Maja jest. Pokręciła się po pokoju poleciała do przedpokoju przytargała moje buty i z radosną mina stwierdziła Mama raz dwa raz dwa idziemy dada.

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
..może Ci belfer rośnie....;-)

reklama
:-D:-D:-D super to musi wyglądać jak taki mały brzdąc gada i to jeszcze jak - rozkazuje :szok: super
teraz to musicie uważc co mówicie bo wszystko powtórzy :dry:

:-D:-D:-D super to musi wyglądać jak taki mały brzdąc gada i to jeszcze jak - rozkazuje :szok: super
teraz to musicie uważc co mówicie bo wszystko powtórzy :dry:

Oj powtarza wszystko - na szczęscie nie wymawia wszystkich glosek :)
i zaslyszane u robotnikow slowka czasami przekreca - wczoraj jak cos jej nie wychodzilo slyszelismy kolela kolela :) poczatkowo nie wiedzialam co to oznacza, rano jak uslyszalam robotnika siedzacego na rusztowaniu nagle mnie olsnilo.

Asioczek no to masz kierowniczkę w domu :-D:-D
Ulubioną liczbą Gigi jest dwa:tak: na każde pytanie które się zaczyna od "ile" odpowiada "dwa":-) a jak tylko zobaczy napisy końcowe bajki to krzyczy "druga bajka".
niestety nie potrafi powiedzieć nowak (jej nazwisko) więc na pytanie "jak się nazywasz" mówi "Iga noga" i podnosi nogę:-D:-D

ale mimo że taka słodzina to niedobra okropnie:wściekła/y:

Kasianka Maja upodobała sobie 3 (tszy) i jak sie zapytamy chcesz ciacho/ jajo slyszymy radosne tszy z pokazanymi palcami.
Nazwisko nasze jest na tyle trudne że chyba jeszcze troche poczekamy az sie nauczy kombinacji cz i ż.

reklama
azik ja jak ostatnio wchodze na ten wątek to sie zastanawiam czy wątków nie pomyliłam:):):)......takie rozgadane dziewczątka mamy :):)......suuuuper .......... a mój patryk namietnie tylko mammma ....tata.....i daj ......powtarza ......no i jeszcze kilka niezrozumiałych przezemnie wyrazów.

Do góry