reklama
M
monika_pk
Gość
co robicie zeby wasze pociechy chciały lezec na brzuszku...bo moja wrecz tego nie nawidzi...wrzeszcy i sie złosci jak ja połoze...
anian
Fanka BB :)
monika_pk pisze:co robicie zeby wasze pociechy chciały lezec na brzuszku...bo moja wrecz tego nie nawidzi...wrzeszcy i sie złosci jak ja połoze...
nie musiałam nic robić. Pati uwielbia leżeć na moim (lub tatusiowym) i swoim brzuszku...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agata nie cierpi leżeć na brzuszku - gdy ją tak kładziemy - piszczy ze złości ;D
Ja od miesiąca kładłam Kamila na brzuchu jak go kąpałam w wanience i teraz jak go kłade to nawet nie musze mu głowy trzymać. poza tym na przewijaku no i oczywiście włączam mu karuzele - to go zachęca i brzuch to podstawa zawsze tak czekamy do odbicia - szybciej na brzuchu
M
mamaoli
Gość
Ja raz Maksia położyłam na brzuchu w wanience i mimo że przytrzymywałam główkę to się zakrztusił, wystraszyłam się i od tego czasu się boje
ale po kąpieli leży na brzuszku bardzo chętnie i lubi jak mu mamusia plecki masuje
w ciągu dnia czasem też próbuje ale szybko się złości, muszę mu wyszukać jakieś ciekawe zabawki żeby go zachęcić
ale po kąpieli leży na brzuszku bardzo chętnie i lubi jak mu mamusia plecki masuje
w ciągu dnia czasem też próbuje ale szybko się złości, muszę mu wyszukać jakieś ciekawe zabawki żeby go zachęcić
Jestem pełna podziwu- Wasze maleństwa tak pięknie podnoszą główki!!!!!!
Martynka buntuje się nadal i nie chce leżec na brzuchu.
W pionie ładnie trzyma główkę, ale w poziomie tylko parę centymetrów nad podłożem.
Wczoraj położyliśmy ja na brzuszku, żeby troche poćwiczyła, a ona....zasnęła!!!
Martynka buntuje się nadal i nie chce leżec na brzuchu.
W pionie ładnie trzyma główkę, ale w poziomie tylko parę centymetrów nad podłożem.
Wczoraj położyliśmy ja na brzuszku, żeby troche poćwiczyła, a ona....zasnęła!!!
pytia pisze:Anik - to jak będziesz znała juz te ćwiczenia na piąstki, to opisz je, proszę. Bo Jaś tez jeszcze czasem piąstki zaciska.
moja mala tez zaciska piastki, ale myslalam ze to cos normalnego. Najczesciej zaciska przy kapieli mimo ze lubi sie kapac mocno zaciska piasteczki i czasem zdaza sie tez przy ubieraniu. Czy to cos niepokojacego?
reklama
u nas tez nie ma problemu z lezeniem na brzuszku i podnoszeniem glowki, nawet czasem uda sie wspiac na przedramionka, ale moze dlatego ze Selinka miala czeste bole brzuszka i kladlam ja czesto w dzien do spania na brzuszku i wtedy mogla troszke pospac
Podziel się: