reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A Filip kiedy jest noszony do odbicia głowa przważnie w pionie ;D
Odwraca głowę i patrzy w kierunku ruszającej się karuzeli, ale myślę, że to bardziej w kierunku muzyki niż kręcących się zwierzątek, bo chyba jeszcze za wcześnie trochę.
Położony na brzuszku pełza ;D Niezły dystans potrafi pokonać ;D I wtedy też przekręca głowką z jednej strony z drugą.
Odwraca głowę i patrzy w kierunku ruszającej się karuzeli, ale myślę, że to bardziej w kierunku muzyki niż kręcących się zwierzątek, bo chyba jeszcze za wcześnie trochę.
Położony na brzuszku pełza ;D Niezły dystans potrafi pokonać ;D I wtedy też przekręca głowką z jednej strony z drugą.
pytia
Fanka BB :)
Milla pisze:Nie chce spac w dzien (chyba dorasta).
Oj tak, Mila, dorasta, dorasta. Jaś też w dzień sypia mało i króciutko. Raczej to są drzemki niż głęboki sen. Ale jest z dnia na dzień kontaktowy i to jest urocze
anian
Milla pisze:Nie chce spac w dzien (chyba dorasta).
Jeżeli sanie w dzień ma być wyznacznikiem dorastania naszych dzieci, to moja Pati dorasta od pierwszych chwil swojego życia. :laugh: Nie lubi spać w dzień w domku (nieważne miejsce do spania, chyba że okno otwarte i ubrana jak na spacer ) a na dworze i owszem... :
sylwia532
to mi my sie chwalimy:
wodzi wzrokiem za karuzela i cos do niej wola typu-eeeeeeeeee,ggggggggg
skupia wzrok i slucha jak sie do niego mowi
usmiecha sie swiadomie do mamy
na brzuszku chyba nie lubi,glowke podniesie dosc wysoko nawet trzyma ja dlugo ale to len jest i jak mu sie zachce
wodzi wzrokiem za karuzela i cos do niej wola typu-eeeeeeeeee,ggggggggg
skupia wzrok i slucha jak sie do niego mowi
usmiecha sie swiadomie do mamy
na brzuszku chyba nie lubi,glowke podniesie dosc wysoko nawet trzyma ja dlugo ale to len jest i jak mu sie zachce
Koga, to twoj syn to prawdziwy wyczynowiec- w tym wieku widzi grzechotki ???
Ola tez glowke podnosi jak jest na brzuszku (ale wlasciwie robi to caly czas od urodzenia), slucha pozytywki przy karuzelce, czasem chwile wpatruje sie w duzy czarny obraz na morelowej scianie (nie wiem co widzi, ale cos na pewno), czasem zaczyna sobie gaworzyc- wydaje wtedy taki smieszny dzwiek, cos jak "ghh" no i glosnymi okrzykami domaga zebym sie przy niej zjawila.
Alena razie duzego kontaktu z nia nie ma a ja juz sie nie moge doczekac
Ola tez glowke podnosi jak jest na brzuszku (ale wlasciwie robi to caly czas od urodzenia), slucha pozytywki przy karuzelce, czasem chwile wpatruje sie w duzy czarny obraz na morelowej scianie (nie wiem co widzi, ale cos na pewno), czasem zaczyna sobie gaworzyc- wydaje wtedy taki smieszny dzwiek, cos jak "ghh" no i glosnymi okrzykami domaga zebym sie przy niej zjawila.
Alena razie duzego kontaktu z nia nie ma a ja juz sie nie moge doczekac
pytia
Dzisiaj rano słyszę z łózeczka różne odgłosy, spać mi sie strasznie chciało, więc myślę sobie, poczekam chwilę, może jeszcze zaśnie. Ale nic z tego. W końcu wstaję, pochylam się nad łóżeczkiem, a tam pysio rozchichrane od ucha do ucha ;D Takie poranki to ja częściej poproszę!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ojej Dzień chyba nie mógłby zacząć się milej
M
mamaoli
Gość
Nasz Maks lezal dzis sobie w wozeczku i usmiechal sie do nieba niezbyt dlugo oczywiscie ale uroczy widok usmiecha sie swiadomie od soboty kiedy to skonczyl 6 tygodni, lezac na brzuchu wysoko podnosi glowke, dopoki sie nie zmeczy, jak sie nad nim pochylamy i cos mowimy to slucha skupiony! bardzo lubi sie kapac ( i pomyslec ze przez pierwsze dni krzyczal w wanience w nieboglosy) no i cycusia maminego lubi
reklama
ivka76
Mój Szymek nie cierpi leżeć na brzuchu. Toleruje to tylko po kąpieli, kiedy leży goły i nacieram go różnymi pachnidełkami. Napiszcie jak na taką pozycję reagują Wasze dzieciaczki, może mój szkrab jest jakimś ewenementem??
Podziel się: