reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
uroczyscie oznajmiam ze mamusia Agatki - Ewunia23 raczkuje jak oszalala!! ;) haha poszlam za rada agacinki, bo Agatka od dawna juz przyjmuje pozycje do raczkowania ale nie do konca wie co z tym robic i dzisiaj zaczelam ja raczkowac...Agatka oszalala jak mnie taka zobaczyla smiala sie od ucha do ucha i.....zrobila kilka "kroczkow" mysle ze jeszcze mama kilka dni poraczkuje i corunia zalapie

kurcze, dzisiaj robimy Agatce lekcję pokazową raczkowania :-D
moja mała już podnosi dupkę do góry, podsuwa nóżki pod brzuszek i potrafi przemieścić się do przodu, aleszybko się zniechęca i wścieka :)

dziewczyny, przytulają się Wasze dzieci?? moja Agata łapie mnie za szyję, albo włosy i z całej siły przyciska do mnie, a usteczka kieruje na mój policzek i wysuwa smiesznie języczek - to wygląda tak jakby chciała mnie pocałować :-D

My również gratulujemy Jasiowi !!!!!!!!!!
Gratulacje również dla Ewuni - niektóre "dziewczynki" późno raczkują - no ale w końcu raczkują!

Mój Maks nadal przemieszcza się sunąc czołem po podłodze i na wyprostowanych nogach :) - ja mu tego nie pokazywałam :) ale muszę podpytać męża w co się bawią jak zostają sami :))))))

Agacinka: masz mnóstwo racji w tym co piszesz. chlera ja temu mojemu kurduplowi też pokazuję, ale on nie kuma w ogóle. pewnie wszystko rozbija się o to cholerne niedotlenieine jeszcze w brzuchu oraz o to , że ma bardzo słabe rączki. mam nadzieję, że w końcu skierują nas na rehabilitację. jeśli nie , to pozostanie nam nie wiem skąd wytrzasnąc kaskę i iść prywatnie,

Kaśka nie przejmuj się, mój Mateusz nawet nie myśli o raczkowaniu ani nawet pełzaniu. Jak go tylko położe na brzuch (albo sam się na niego przekręci) to zaraz jest krzyk. A raczkować albo pełzać z pozycji na plecach raczej się nie da:-D

reklama
Kaska nie martw sie przeciez kazda dzidia rozwija sie swoim tepem daj mu troche czasu a zobaczysz jak pewnego dnia milo Cie zaskoczy :happy:
Agacinka twoja cora to szybki bil!!
Selinka jest troche starsza pelza ale jeszcze nie raczkuje , umie juz stac ladnie jak sie czegos trzyma ale sama jesczze nie wstaje a teraz wlasnie znowu dopelzala do polki z plytami i powyciagala wszystkie plytki i sie cieszy :-D mala rozrabiara.

Do góry