reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Gratulacje dla dzieci raczkujacych. U nas Patryk podjal juz pewne proby i pwenie na dniach ruszy.
Co do metek to potwierdzam. Im wieksza im dluzsza tym lepsza:-)
Co do metek to potwierdzam. Im wieksza im dluzsza tym lepsza:-)
Milla
Mamy marcowe 06
Lolcia nasze szkrabiki cięzkie i trudno im cialko utrzymac. My tez niedlugo pochwalimy sie ze nasze dzieci raczkuja.Gratuluję wszystkim raczkującym maluchom, u nas jeszcze długa droga albo wogóle ten etap ominiemy:-)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Gratulujemy raczkującym i zazdroscimy po cichu...
Kubas ma cięzki tyłek i nie moze go podnieść, o samodzielnym siedzeniu tez narazie nie ma mowy... a nasza sasiadka tylko 3 miesiące starsza i juz chodzi za rączki!!!
No właśnie dziewczynki to wszystko szybciej robią. I zaczynają mówić i chodzić. Ja podobno jak miałam 10 miesięcy to już chodziłam Ciekawe jak będzie z moim małym facetem Mi na razie odpowiada, że Filip jeszcze nie bierze się za raczkowanie tylko czyni przygotowania(podnosi czasem pupę do góry, ale nic dalej mu nie wychodzi ), bo to mieszkanie -jak zacznie raczkować to będziemy musieli kupić jakąs chocby najtanszą nowa wykladzine, bo to co jest teraz to dramat...no ale jak się wynajmuje... najchętniej to zaczekałabym do nowego mieszkanka No ale wiem, że to niemozliwe
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Catherinko nie zawsze dziewczynki szybciej wszystko robią. Jak opowiadałam sąsiadce mającej córkę tydzień młodszą od Muszka, że on się turla, pełza i stanie na czworaczkach ale nie umie się poruszyć z tej pozycji, to ona była w szoku. Jej mała próbuje się obracać na boczki a jak sama ją kładzie na brzuszek to od razu płacze. Ale ogólnie to jest bardzo wesołą, kontaktową dziewczynką więc napewno rozwija się dobrze :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podziel się: