reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Pati jest na etapie upuszczania wszystkiego i mówi -bach-.Jak mówię że czegoś nie może robię ręką nunu, ona też tak zaczeła robic

reklama
A tak wyglada postep Zuzanki. :-D To jest tylko kawalek,bo miala maly teren do przejscia. :-p Moja Corciaak szybko sie rozkreca,ze :szok: ! Normalnie mam Torpedke w domu,haha. :-D :tak:

YouTube - Mamooo! Ideeee! :-DDD

No i nauczyla sie podczas chodzenia kucnac,podniesc cos z podlogi,wstac i isc dalej. :tak: :-D
Przeuroczy widok! :-D :tak:

Wielkie Brawa dla Zuzi.
Teraz to już będzie brykać.
kubus_puchatek40.gif

Rybko,dziekuje za brykniete brawa dla Mojego Tygrysiatka. :-D :tak:

Luczynko,taaak! Te pierwsze pokraczne kroczki sa przeurocze! :-D :tak: :-D

No,a Zuzia odkad zaczela sama tuptac,co chwilke do mnie podchodzi i nastawia dziubka do cmokania! :-D :tak: :-D :happy2:

Gratki dla Zuzy i Mariczki:tak::tak::tak:

Patusiu slodka,nie kiwaj mocno mamuni palusiem;-)
A Wojtek dopiero zaczaił jak się arczkuje,ale i tak jak mnie widzi to chce żeby go prowadzić za ręce.Pokazuje kota,czasem powie kot, i jak widzi pieska to popiskuje:-D

Lucy,Edi - Zuzia baaaaardzo dziekuje. :-D :tak:

Mariczka rowniez slodko tuptusia! :tak: No i identycznie goni kotka,jak Zuzia pieska,hihihi. :-D :tak: No,a biedna Albusia nie wie,co sie dzieje. :confused: :-p :-D

Brawa dla
Patuni i Wojtulka! :-) :tak: :-)

reklama
Do góry