reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A tak wyglada postep Zuzanki. To jest tylko kawalek,bo miala maly teren do przejscia. Moja Corciaak szybko sie rozkreca,ze ! Normalnie mam Torpedke w domu,haha.
YouTube - Mamooo! Ideeee! DD
No i nauczyla sie podczas chodzenia kucnac,podniesc cos z podlogi,wstac i isc dalej.
Przeuroczy widok!
YouTube - Mamooo! Ideeee! DD
No i nauczyla sie podczas chodzenia kucnac,podniesc cos z podlogi,wstac i isc dalej.
Przeuroczy widok!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Rybko,dziekuje za brykniete brawa dla Mojego Tygrysiatka.
Luczynko,taaak! Te pierwsze pokraczne kroczki sa przeurocze!
No,a Zuzia odkad zaczela sama tuptac,co chwilke do mnie podchodzi i nastawia dziubka do cmokania!
Luczynko,taaak! Te pierwsze pokraczne kroczki sa przeurocze!
No,a Zuzia odkad zaczela sama tuptac,co chwilke do mnie podchodzi i nastawia dziubka do cmokania!
GRATULKI DLA ZUZINECZKI!!! :-)
edi
mamusia Wojtusia
Gratki dla Zuzy i Mariczki
Patusiu slodka,nie kiwaj mocno mamuni palusiem;-)
A Wojtek dopiero zaczaił jak się arczkuje,ale i tak jak mnie widzi to chce żeby go prowadzić za ręce.Pokazuje kota,czasem powie kot, i jak widzi pieska to popiskuje
Patusiu slodka,nie kiwaj mocno mamuni palusiem;-)
A Wojtek dopiero zaczaił jak się arczkuje,ale i tak jak mnie widzi to chce żeby go prowadzić za ręce.Pokazuje kota,czasem powie kot, i jak widzi pieska to popiskuje
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lucy,Edi - Zuzia baaaaardzo dziekuje.
Mariczka rowniez slodko tuptusia! No i identycznie goni kotka,jak Zuzia pieska,hihihi. No,a biedna Albusia nie wie,co sie dzieje.
Brawa dla Patuni i Wojtulka! :-) :-)
Mariczka rowniez slodko tuptusia! No i identycznie goni kotka,jak Zuzia pieska,hihihi. No,a biedna Albusia nie wie,co sie dzieje.
Brawa dla Patuni i Wojtulka! :-) :-)
reklama
Podziel się: