reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

grawa dla kacperka:tak::-)
wiki juz potrafi sama postac chwile bez trzymania sie niczego:tak:chodzi oczywiscie w chodziku i gada ciagle przestac nie moze hehe i ciagle tylko tatatatata

reklama
Kacperek dziękuje za gratki :-) z jednej strony to fajne że chodzi ale z drugiej to to musze przyznać, że jak do tej pory myślałam że jest uciążliwy to teraz już nie wiem co myśleć...jest dosłownie wszędzie i często się o coś rozbija:tak:

Brawo dla Kacpra!
:szok::tak::szok:

Mamomarcela Marcel mówi Mama i Tata ze zrozumieniem na 100%:tak::tak:

Maja gdy widzi kuzynów to ich zagaduje, piszczy i kwiczy. Dziś się z jednym bawiła, Seba /2lata/ chował sie za drzwiami szafy i kukał, a ona się chichrała i popychała drzwi!:-) Dzisiaj chciała przytulać 4 ms Jasia - synka sąsiadki!:blink:rzucała się na niego cała szczęśliwa!
Gdy słyszy muzykę to zamienia się w słup soli!:-D:tak:
Ekspresowo wstaje w łóżeczku, od kilku dni próbuje przesuwać girki i przemieszczać sie wokół łózeczka:blink:. Zaczęła w końcu pełzać do tyłu:-D.
Dziadek nauczył ją walić ręką w stół:rolleyes:, i gdy On kaszlnie Maja zaraz powtórzy!:rolleyes2:

Dzis rano,okolo 9,Zuzia bawila sie na podlodze,a ja lezalam we wyrku i probowalam sie dobudzic. :-p ;-) No i Zuzia podchodzi do mnie,puka mnie raczka w glowe,jak zawsze,zebym juz wstala :-p,lapie mnie za reke i mowi... Wyszlo cos takiego,jak "Daj czesc". :-D :-D :-D Hahaha,ale smieszniusio bylo! :-D Ahhhh,szkoda,ze pozniej juz tego powtorzyc nie chciala. :sorry2: :rofl2: :-D

Leoś 23 czerwca w dzien urodzin męza poraz pierwszy zaczał raczkować, za 2 dni sam usiadl z pozycji lezacej a za następne 2 dni sam wstał w łózeczku, no i zaczeło sie ;-) !!!!!!!!! raczkuje jak szalony, musze juz za nim biegać, dzisiaj u mojej mamy w domu wszedł tzn wraczkował się na pieterko po schodach w szybkim tępie, normalnie byłam w szoku!!!!!!! myślałam ze on tego jeszcze nie potrafi ;-) takze zaczeła się jazda na całego!!!!

GRATULACJE DLA KACPERKA!!!!

Acha, zapomniaąłm dodać,ze nauczl sie machac rączka tzn tobić "papa" pokazywac jaki to jest duzy z podniesionymi rączkami, otwiera wszystkie szafki i czysci pułeczki a najbardziej lubi skakac, jak ktos go podtrzymuje pod ramiaonkami, to skacze jak piłeczka, moze tak robic godzine i jeszcze nie ma dozyc, za to my mamy ;-)

reklama
Do góry