reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienie

Hey noc nie była za ciekawa. Po tabletkach zaczęło się.
Macica prawie oczyszczona ,dołożyli 4 tabletki .podczas badania tzn na wzierniku wyciągnęli zarodek ze wszystkim.
Jeden plus bez zabiegu się odbędzie. Mam nadzieję że wieczorem pojde do domu
Najgorsza część za Tobą 🥺
Trzymaj się ciepło 🍀🫂

reklama
Miałam nadzieję że najgorsze za sobą. Podali rano tabletki 4 i nic nie poszło.
Mieli usg wykonać o 12 zrobiłi o 20 .rano zabieg .
Nigdy więcej tabletek.
Okropne bóle,przy których zemdlałam .
Przy badaniu ginekologicznym rano obdarto mnie z godności.
Krew po nogach leci. Pobrudziłam cały fotel .i lekarz oo następna której nie udało się z in vitro. Po pierwsze ciąża nie z in vitro a po drugie za grosz szacunku pan niema

Nigdy więcej tabletek.
Krew po nogach leci. Pobrudziłam cały fotel .i lekarz oo następna której nie udało się z in vitro. Po pierwsze ciąża nie z in vitro a po drugie za grosz szacunku pan niema
Co za 🤬 !! Możesz oskarżyć tego lekarza, zgłosić do izby lekarskiej. Nie ma prawa tak mówić ! To co zrobił złamał etykę bo on ma Cię wspierać a nie kopać jeszcze leżącego.
Trzymaj się tam !!! :(

Nigdy więcej tabletek.

A co go obchodzi z czego. Co za pajac. 🤡

Nigdy więcej tabletek.
Bardzo mi przykro, że trafiłaś na tak niekompetentnego lekarza. Ja usłyszałam od ginekologa, że nie Ja pierwsza i nie ostatnia itp... Nie wspominając o "delikatnosci" gdy wykonywał usg, kiedy byłam w trakcie poronienia. Niestety takie... buce się trafiają... trzymaj się, a samego zabiegu się nie bój. Jest szybki i w znieczuleniu. Mnie nic później nie bolało i krwawienie szybko ustało. Wiem, że to trudne ale jeszcze wyjdzie słońce i dla ciebie

Co za skur...
Ja bym go zgłosiła - nie ma prawa tak mówić! Koszmar po prostu... Przysięga Hipokratesa poszła sina w dal?
Trzymam kciuki, żebyś miała siły na to wszystko 🫂🥺

Do góry