reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
w jakim sensie? Psychicznie to kwestia bardzo indywidualna. Ja przeżyłam i musiałam swoje wypłakać. Strata na każdym etapie ciazy boli, mniej lub bardziej. Fizycznie, mnie nie. Krwawiłam 10 dni i wszystko samo sie oczyściło na szczescie..
Chodzi właśnie mi raczej o ból fizyczny i czy krwi jest bardzo dużo czy raczej jak przy miesiączcew jakim sensie? Psychicznie to kwestia bardzo indywidualna. Ja przeżyłam i musiałam swoje wypłakać. Strata na każdym etapie ciazy boli, mniej lub bardziej. Fizycznie, mnie nie. Krwawiłam 10 dni i wszystko samo sie oczyściło na szczescie..
MartaMarkry
osobiście miałam raczej bardziej obfite krwawienie ze skrzepami niż przy miesiączce. Bólu przy tym nie miałam jakiegoś wielkiego. No i trwało to 10 dni, a miesiączki miałam 3 dniowe.Chodzi właśnie mi raczej o ból fizyczny i czy krwi jest bardzo dużo czy raczej jak przy miesiączce
Byłaś u lekarza?
Tak byłam, teraz czekam a jak nic się nie wydarzy to za 2 tygodnie zabieg.osobiście miałam raczej bardziej obfite krwawienie ze skrzepami niż przy miesiączce. Bólu przy tym nie miałam jakiegoś wielkiego. No i trwało to 10 dni, a miesiączki miałam 3 dniowe.
Byłaś u lekarza?
A.Patrycja
Przykro mi poroniłam w podobnym tygodniu, u mnie krwi jak przy obfitszym okresie. Nie mialam zabiegu. Zero bólu. Co innego z psychika musiałam się wypłakać, przecierpieć swoje... Później będzie lepiej:*
straciłam ciążę w 6/7tc. U mnie to było zbliżone do bardziej obfitej miesiączki.Chodzi właśnie mi raczej o ból fizyczny i czy krwi jest bardzo dużo czy raczej jak przy miesiączce
reklama
reklama