reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

poronienie zatrzymane

@Destino mam pierwsze wyniki hcg i już się martwię 4.01 3380 a dzisiaj czyli 7.02 6422 czyli niecałe 100% wzrostu a powinno być około 7 tysięcy ☹️ wizyta u gine 16.01 a ja już dostaje do głowy

reklama
@Dom@ dopiero doczytalam, przepraszam, ze tak pozno. Mam coreczke w szpitalu.
Co wyszlo u gina? Masz lepsze wiesci?
Nie ma sprawy ważne że wróciłaś wieści świetne widziałam bicie serduszka ❤️ łzy same po płynęły jutro jadę założyć kartę ciąży a co u Ciebie? Jak się czuje córeczka?, coś poważnego? Życzę dużo zdrówka

@Dom@ bardzo sie ciesze. Niech twoja kruszynka rosnie w sile, potem w brzuszek, a potem sie urodzi o czasie [emoji7][emoji178]

Moja coreczka jest w szpitalu, bo urodzilam skrajnego wczesniaczka. Jest na oiomie. Walczy dzielnie o zycie i troche jestem zabiegana, bo w domu mam jeszcze roczniaka.

Do góry