o`sophia
Fanka BB :)
rozumiemJa dostałam od rodzinnego bo sama chciałam bo zauważyłam problemy z hemoglobiną a już kiedyś miałam ciężką postać anemii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiemJa dostałam od rodzinnego bo sama chciałam bo zauważyłam problemy z hemoglobiną a już kiedyś miałam ciężką postać anemii.
Mi też 2, nie krwawię jakoś mocno, teraz jakbym okres miala zwykły. W szpitalu chyba wyleciała większość..to w ogóle była trauma widzieć to wszystko...nie opowiadałam tego mężowi bo faceci są slabi jednak, jedynie Wy mnie rozumiecieSuper, że tak szybko doszłaś do siebie. Ja niestety 11 dzień po zabiegu i nadal krwawię i to dosyć mocno przez co ciągle źle się czuję bo sporo krwi straciłam i jeszcze te krwawienie... a co do czekania to mi kazali 2 miesiączki poczekać.
Anemię koniecznie musisz zaleczyć, mam nadzieje że dobrze tolerujesz takie żelazo, moje jelita odmawiają totalnie wspólpracy jak próbuję brać takie preparaty mocne na receptę.rozumiem
po to jestesmy , by wesprzeć :*Mi też 2, nie krwawię jakoś mocno, teraz jakbym okres miala zwykły. W szpitalu chyba wyleciała większość..to w ogóle była trauma widzieć to wszystko...nie opowiadałam tego mężowi bo faceci są slabi jednak, jedynie Wy mnie rozumiecie
Dzięki Wam jest łatwiej, taki rodzaj terapii ja doceniam, że próbuje zrozumieć ale jednak nigdy do końca nie pojmie..siedzę teraz w domciu na zwolnieniu i kuruję moje biedne jelita, które chyba najbardziej ucierpiały po szpitalu. I na razie nawet boję się mysleć o kolejnej ciążypo to jestesmy , by wesprzeć :*
ja z moim dużo rozmawiam, ale momentami mam wrażenie, ze nie zawsze rozumie chociaż bardzo się stara..
Czasami dobrze jest wyrzucić z siebie emocje, chociaż ja pochlipuje jak nikt nie widzi, nie chce martwić dodatkowo najbliższychJa mam dzisiaj jakiś spadek nastroju i chce mi się płakać...
Mi płacz zawsze pomaga Oczyszcza duszę i zawsze jak się wypłaczę czuję ulgę.Czasami dobrze jest wyrzucić z siebie emocje, chociaż ja pochlipuje jak nikt nie widzi, nie chce martwić dodatkowo najbliższych
Ja tez dzisiaj mam taki dzień, ze nie wiem co ze sobą zrobić...posprzatałam lazienke, zrobilam w szafie przesiewkę ubrań, teraz bede cos ogladać...niech ten czas leci...kto by pomyślał, ze czlowiek tak zateskni za okresem....ja od wczoraj popłakuje jeszcze oglądam serial i na nim też się wzruszyłam