Truskawka1233
Fanka BB :)
Kasia2101 miałaś poronienie samoistne ? Czy pozamaciczna ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze jedna lekarka podejrzewała ciążę pozamaciczną. Nawet niby coś tam znalazła, ale później nikt tego nie potwierdził. Nawet ona sama. Brzuch mnie nadal pobolewa i odczuwam skurcze.Wychodzi na to ,ze bylo to poronienie samoistne
W piątek dopiero będę mogła zrobić u siebie betę. Niestety w mojej przychodni badania wysyłkowe robią tylko we wtorki i w piątki... Dramat.Mnie pobolewal poczatkowo brzuch no ale przecież to normalne w pierwszych tygodniach ciazy , potem pojawilo sie plamienie I trwało 2 tygodnie . Po dwóch tygodniach przerodzilo sie w krwawienie I już mi coś nie pasowało bo przy poronienie samoistnym raczej krwawienie jest mega obfite A w moim przypadku bylo tak ze sie Saczylo . Jeśli beta tobie spadła tak intensywnie i duzo to raczej poronienie samoistne . Czyli może byc to ciaza biochemiczna . Dla Ciebie to może I lepiej bo obejdzie się bez ingerencji lekarzy . Powtórz bete dla świętego spokoju i idz do lekarza zeby sprawdził czy sama sie oczyscilas . Przerabialam to wszystko dwa miesiace bo lekarze sami nie wiedzieli co mi jest . Jestem po zabiegu laparoskopowym ciazy 3 tygodnie . Leć na bete by sprawdzić czy na pewno spadła I nie poszła do góry .
Samoistne.Kasia2101 miałaś poronienie samoistne ? Czy pozamaciczna ?