I
iizek92
Gość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was poronila i nie doczekała 1 miesiączki? Chodzi czy zaszła od razu w ciążę po poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy od tego, jakie to bylo poronienie. Czy to była ciąża biochemiczna, samoistne poronienie czy zabieg lyzeczkowania. Zależy też od tygodnia, w którym do tego doszło. W zależności od tego, lekarz wydaje zalecenia co do kolejnych starań o ciążę. W tym przypadku spytalabym lekarza.Tylko ciężko sobie to przetlumaczyc...
I cała ciąża przebiegła ok?Ja poronilam w czerwcu i miałam lyzeczkowanie i w lipcu zaszłam w ciążę chodź lekarz powiedział żeby odczekala no ale sie nie udało. A dziecko zdrowe i ma już 15 miesięcy
Tak ksiazkowo bez żadnych problemówI cała ciąża przebiegła ok?