reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Olaa90 batdzo się boje o ta macice ,že nie da rady ! Ciagle coś boli , szarpie , krwawi !
W ogóle ta moja ciąża to jakaś z kosmosu . 3 lekarzach i 3 inne wyliczenia .
Tak jakby każdy mówił o innej ciąży .
Nie martw się na zapas ;* kochana ja dałam rade to i Ty dasz <3 na czerwcowkach jak byłam to tam były 4 posiadaczki( + ja )tejże macicy i tylko ja miałam te dolegliwosci, one totalny luz. Jedyne wszystkie porody zakończone cc. A jeśli chodzi o pomiary to ja bym się sugerowała tylko jednym bo każdy ma inna rękę, oko, sprzet i różnice zawsze będą...

reklama
hejka, czy któraś z was jest w stanie pomóc mi zinterpretować wynik Ana2.
Jestem po jednym poronieniu i ciąży biochemicznej. czy to może być przyczyną? Zobacz załącznik 1178296
Najlepiej zrób ANA 3, można domówić z tej próbki, wtedy pokaże jakie to dokładnie przeciwciała. Na jego podstawie lekarz np. immunolog określi czy one mają wpływ.

Jestem nawet za tym, aby tam nie szperal, tak jak napisałaś, jeszcze coś popsuje. Szczerze to na tych lekach najbardziej mi zależy bo nie mogę czekać z założonymi rękami, czuje że muszę coś zrobić. Ponoć wizyta ma trwac 20 min. Ciekawe jak on to ogarnie, przeciez jestem dla niego nowa, musi się zaponac z wynikami, zrobić wywiad itd. A powiedzcie jak sądzicie, kiedy umówi mnie na kolejną wizytę? Za 2 tyg?
Powodzenia na wizycie, samych dobrych wieści!

Powodzenia na wizycie, samych dobrych wieści!
Niczego zbytnio sie niedowiedzialam, nie widzial nic dr na usg, zlecil badania i mase leków. Nakrzyczał oczywiscie na początku że za szybko ta ciąża po poronieniu, no ale. Jestem dobrej myśli bo widać że chce mi pomóc. Z początku bylo oschle ale potem całkiem sympatycznie. Widzimy sie za 2 tygodnie

Dziewczyny pomòżcie rozwiać wątpliwości. Dr przepisal mi płyn lugola 1 kropla/dziennie. Czy podanie jej wewnętrzne, wypić?
Czytalam że to skórę sie daje, że rozcieńczone robi sie plukanki. Jesli doustnie to powinno byc na recepte a ja mialam wypisane bez recepty

Dziewczyny pomòżcie rozwiać wątpliwości. Dr przepisal mi płyn lugola 1 kropla/dziennie. Czy podanie jej wewnętrzne, wypić?
Czytalam że to skórę sie daje, że rozcieńczone robi sie plukanki. Jesli doustnie to powinno byc na recepte a ja mialam wypisane bez recepty
@Nota83 spokojnie można do wewnątrz rozcieńczaj z mlekiem da się wtedy wypić 😄

Pewnie czytałaś, że jest wersja oczyszczona i nie. Na tym płynie piszą, że podanie doustne jest możliwe.
Ja mam w domu w fioletowej butelce i tam jest stos. zewn. tylko i ma glicerynę w sobie dodatkowo (a ten powyżej jest wodny).

reklama
Pewnie czytałaś, że jest wersja oczyszczona i nie. Na tym płynie piszą, że podanie doustne jest możliwe.
Ja mam w domu w fioletowej butelce i tam jest stos. zewn. tylko i ma glicerynę w sobie dodatkowo.
Mam dokladnie ten co podeslalas mi link

Do góry