reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wlasnie ciekawe gdzie, i niby 14 dni a maz po tygodniu powinien znow wyjezdzac w trase [emoji85]
Maz mi mowi ze podobno transportu to nie dotyczy bo inaczej by nie bylo dostaw. Nie wiem. U niego tez inaczej bo on przewozi Adr-y typu kwas siarkowy czy woda amoniakalna wiec nie spozywka
No nie wiadomo jak to będę rozwiązywać. Niestety sytuacja jest poważna, a takie osoby jeżdżące w transporcie i mające kontakt z nie wiadomo do końca kim, też są potencjalnym zagrożeniem. Ale do środy do jego powrotu na pewno się już coś wyjaśni ;)

Mi Malina nie pozwolił odstawić encortonu, tak samo reumatolog jak i moja dr ginekolog mówiąc że dawka 15mg jest immunomodulujaca A nie immunosupresyjna. Mam nadzieję że mają rację. Z wyników immuno u Maliny na tej dawce nie mam ani trochę "wyciszonego" układu immuno bo wszystkie wskaźniki ponad normę.... A podobno nk i ten alfa odpowiadają za walkę z wirusami i innymi drobnoustrojami xD

Dziewczyny znacie jakieś sposoby domowe na infekcje intymna lactivaginal już mam końcówkę i mało pomaga.. Stosowałam też maść clotrimazolum a wiadomo że teraz ciężko o gina

Vitagyn C przez 10 dni a potem raz na tydzień.
Irygacje z wody utlenionej (wstrztkiwac strzykawka ok 10 ml. Ja trochę z wodą , ale taka butelkowa mieszalam) 2x dziennie A potem robiłam 1x na tydzień.
Mylam się tylko mydłem z nanosrebrem

(Zalecneia gin w ciąży , stosuje do dziś :) )
Dziewczyny znacie jakieś sposoby domowe na infekcje intymna lactivaginal już mam końcówkę i mało pomaga.. Stosowałam też maść clotrimazolum a wiadomo że teraz ciężko o gina

Ciężki czas przed Wami dziewczyny. Oby szybko sytuacja uległa poprawie.
@nafoczka tęskniłam [emoji8][emoji8][emoji8] w jakim sensie wracasz? Że będziesz doglądać , czy szukasz szczęścia po raz kolejny?
Kochane nawet nie wiecie jakbym chciała.. Albo może wiecie ;) strasznie się boję a zegar tyka. Już 38 więc średnio.. poza tym nie boję się już samej straty tylko tego że Wiktor miał mieć trisomie21 a moja pipuszka raczej nie utrzyma. Ja z samym siusianiem zaczynam mieć problem przy wysiłku np na fitness także serce sercem... chyba że takie już "urodzone" :D
Przy okazji zachęcam te z was co mają już maluchy do konkursu.. I tak siedzimy w domach :D

reklama
Jak rozcieńczyć tą wodę utleniona ile wody utlenionej do zwykłej? Vitagynu nie mam i nie ruszam się na razie do apteki. Myje się cały czas tym mydełkiem z nanosrebrem wlansie.... U nas w małym miasteczku już dużo przypadków i chce odciąć się od świata że względu na zdrowie mojej córki i swoje bo jesteśmy w grupie ryzyka.

Do góry