bobasek1990
Fanka BB :)
15mg teraz biore juz tydzien 10mgJa do 20 tygodnia! Jaką dawkę brałaś i jaką teraz bierzesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15mg teraz biore juz tydzien 10mgJa do 20 tygodnia! Jaką dawkę brałaś i jaką teraz bierzesz?
No nie wiadomo jak to będę rozwiązywać. Niestety sytuacja jest poważna, a takie osoby jeżdżące w transporcie i mające kontakt z nie wiadomo do końca kim, też są potencjalnym zagrożeniem. Ale do środy do jego powrotu na pewno się już coś wyjaśniWlasnie ciekawe gdzie, i niby 14 dni a maz po tygodniu powinien znow wyjezdzac w trase [emoji85]
Maz mi mowi ze podobno transportu to nie dotyczy bo inaczej by nie bylo dostaw. Nie wiem. U niego tez inaczej bo on przewozi Adr-y typu kwas siarkowy czy woda amoniakalna wiec nie spozywka
Dziewczyny znacie jakieś sposoby domowe na infekcje intymna lactivaginal już mam końcówkę i mało pomaga.. Stosowałam też maść clotrimazolum a wiadomo że teraz ciężko o gina
Ciężki czas przed Wami dziewczyny. Oby szybko sytuacja uległa poprawie.
@nafoczka tęskniłam [emoji8][emoji8][emoji8] w jakim sensie wracasz? Że będziesz doglądać , czy szukasz szczęścia po raz kolejny?
Kochane nawet nie wiecie jakbym chciała.. Albo może wiecie strasznie się boję a zegar tyka. Już 38 więc średnio.. poza tym nie boję się już samej straty tylko tego że Wiktor miał mieć trisomie21 a moja pipuszka raczej nie utrzyma. Ja z samym siusianiem zaczynam mieć problem przy wysiłku np na fitness także serce sercem... chyba że takie już "urodzone"@nafoczka czyzby ciąża ?