reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny na co jest badania Ana2? Byłam u immunolog na kontroli po porodzie, dała mi skierowanie, a ja zastanawiam się po co skoro już jestem po porodzie no i w ciąży już nie mam zamiaru nigdy być... wiem, że część z Was robi je właśnie po stracie, ale nie słyszałam, żeby je robić tak bez ciąży czy chęci staran ... dostałam skierowanie na różne badania i nie zauważyłam tego, więc nie dopytalam .

reklama
Dziewczyny na co jest badania Ana2? Byłam u immunolog na kontroli po porodzie, dała mi skierowanie, a ja zastanawiam się po co skoro już jestem po porodzie no i w ciąży już nie mam zamiaru nigdy być... wiem, że część z Was robi je właśnie po stracie, ale nie słyszałam, żeby je robić tak bez ciąży czy chęci staran ... dostałam skierowanie na różne badania i nie zauważyłam tego, więc nie dopytalam .
Ana2 to przeciwciała które twój organizm produkuje przeciwko sobie. Więc może lekarz po prostu chce wiedzieć czy wszystko jest okej. Na ich podstawie można na prawdę sporo powiedzieć o tym co się dzieje w organizmie

Ok :) jakoś laczylam to z tematem ciąży.
Dostałam też skierowana na żelazo, ogólnie mocz , morfologie i gospodarkę wapniowo fosforanowa, więc chyba lekarz coś szuka.. fakt zaczęłam mocno puchnac, przybierać na wadze A w zasadzie woda mi się zbiera... i gorzej się czuje..
Ana2 to przeciwciała które twój organizm produkuje przeciwko sobie. Więc może lekarz po prostu chce wiedzieć czy wszystko jest okej. Na ich podstawie można na prawdę sporo powiedzieć o tym co się dzieje w organizmie

Dziewczyny pytanko jutro jade pobrać krew na kariotypy do genomy w rudzie ślaskiej czy mamy być na czczo???
Nie trzeba. To badanie genetyczne więc nie A znaczenia czy znacie wcześniej czy nie :)
Ok :) jakoś laczylam to z tematem ciąży.
Dostałam też skierowana na żelazo, ogólnie mocz , morfologie i gospodarkę wapniowo fosforanowa, więc chyba lekarz coś szuka.. fakt zaczęłam mocno puchnac, przybierać na wadze A w zasadzie woda mi się zbiera... i gorzej się czuje..
No to zrób te badania :*

reklama
Do góry