reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@justkaki piekne imię!! <3
@czarna_mala bardzo mi przykro kochana! :( mimo wszystko mocno wierze w to, ze dr pomoże i zostaniesz szczęśliwą mamusią... @Marthi nie zastanawiaj się kochana nad wizyta u niego jeśli tylko masz możliwość. Jak dla mnie dr Przybycien to ziemski Bóg. Na ten moment podobno ma 16 tys pacjentek...

@czarna_mała dzielna kobieta z ciebie naprawdę . Ja jestem po 3 pooronieniach i na razie na rok odpuszczam .. musze się trochę podkurowac ..nie tak psychicznie jak fizycznie .
@porzeczka jak u cb ? Jaka płeć maleństwa będzie ?
@Marthi trzymaj się kochana
@ola próbowałam się zapisać do Przybycienia ale niesty o 9 godzinie już nowych pacjentek nie rejestrowali mam dzwonić we wrześniu;(
Ja też dziewczyny się mało udzielam ale Was czytam..
Pozdrawiam resztę dziewczyn i trzymam kciuki za staraczki ;)

A ja tak do końca nie jestem przekonana czy to szczepienia blokują zajście choć może tak. Ja miałam 6 ciaz z ♡ (Nie licząc biochem). Pierwsze 5 z 1-2 cyklu pach są. Ostatnia gdy zaczęłam leczenie u dok. Przybycienia jakby zablokowalo. Udało się zająć dopiero po 9 miesiącach i przyzwyczajona do wcześniejszych zajść kompletnie nie rozumiałam czemu. A może właśnie stres albo generalnie leczenie, nie wiem
Buziaki :* ♡

@czarna_mała dzielna kobieta z ciebie naprawdę . Ja jestem po 3 pooronieniach i na razie na rok odpuszczam .. musze się trochę podkurowac ..nie tak psychicznie jak fizycznie .
@porzeczka jak u cb ? Jaka płeć maleństwa będzie ?
@Marthi trzymaj się kochana
@ola próbowałam się zapisać do Przybycienia ale niesty o 9 godzinie już nowych pacjentek nie rejestrowali mam dzwonić we wrześniu;(
Ja też dziewczyny się mało udzielam ale Was czytam..
Pozdrawiam resztę dziewczyn i trzymam kciuki za staraczki ;)
Kasiula kochana u nas dobrze wczoraj bylam pierwszy raz od 4 tygodni na usg dzidzia rosnie jest wieksza o tydzień, dwa wedlug miesiączki 19+5-6 wedlug usg cos 20+5 chyba jest to dziewczynka . Dziękuję za pamięć

@Funia90 kochana co u a was?
@fondie kiedy wizyta?
Kto jeszcze w ciąży?

@dżoasia myślę o Was nieustannie mam nadzieję, że u Was wszystko ok

Pozdrawiam wszystkie staraczki nieustannie kibicuję

reklama
Do góry