reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@justkaki a na jakim etapie u Ciebie poroni9enia? @olaa90 a mnie nic nie mowil o mezu moze dlatego ze mamy jedno dziecko?? U mnie tezinny etap ciazy konczyly sie . Nie wiem sam czy robic czy nie Przybycien nic nie mowil o mezu ale ja wolalabym
Ja bym na Twoim miejscu zbadała Męża, bo niestety lata mijają styl życia się zmienia i nic nie jest wieczne, nawet nasienie męża :p

@justkaki kochana to kciukasy ogromne za Was

@marzycielka81 jak się czujesz co mowili na ip? Jesteś w domku?

@Hatice ja Karwia . Tyle tu matek w ciąży rodzin dzieci zdecydowanie to nie miejsce dla par samotnych i singli

@dżoasia myślę o Was

Tak w domu. Skurcze nieefektywne. Nie brali mnie bo na tym etapie już nie zatrzymują a ja jeszcze nie rodze. Ogólnie czuje się dobrze. Mam silne twardnienia macicy no i skurcze się pisały na usg. Jakby się nasilaly to mam wrócić. Mam. Nadzieję że do 12.08 wytrzymam

Ja zaszłam w ciążę dokładnie 18 m po CC

Tak, 18miesięcy po cc zachodzisz w ciążę czyli do następnej cc masz jakieś 26miesięcy przerwy. To jest okej ;) ale zajście w ciążę po 9miesiącach i między cc 18miesięcy przerwy dla mnie wydaje się mało. A co dopiero 13miesiecy między cc jak pisze Basia

Aa to taki szczegół [emoji23]. Znacznie zmienia postać sprawy... Też uważam, że takie odstępy między CC są niebezpieczne i szczerze bym się bala

Tak, 18miesięcy po cc zachodzisz w ciążę czyli do następnej cc masz jakieś 26miesięcy przerwy. To jest okej ;) ale zajście w ciążę po 9miesiącach i między cc 18miesięcy przerwy dla mnie wydaje się mało. A co dopiero 13miesiecy między cc jak pisze Basia
Ja bede miala przerwy ponad 8 lat. Ale blizna po pierwszym cc jest cienka i lekarz nawet mnie nie namawiał na poród sn.
Każdy organizm inaczej się regeneruje i pewnie czas pomiędzy ciążami też jest indywidualny.

reklama
Do góry