reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 @justkaki u mnie było dziś takie przemeblowanie w brzuszku ze hoho
Aż się bałam zastrzyk zrobić ;)

Jejku to takie nie do ogarnięcia.... ze jest dobrze. Kiedyś czytałam te wszystkie posty takie jak moje i naorawde myślałam ze mnie to nie czeka.... myślałam o tym jak sobie inaczej życie ułożyć bez dziecka a teraz jest 20 tc. Szok

Także mam nadzieje ze nie przeszkadza nikomu ze tak się dzis tu chwalimy ale każda z nas była teraz w tym miejscu jak staraczki :) i to całkiem niedawno ! Mam nadzieje ze dajemy nadzieje a nie dołujemy.

Ja mam połówkowe w poniedziałek w Łodzi. Stresuje się ale mam tu na miejscu tak dokładnej usg ze mysle ze chyba mnie nie zaskoczą żadna informacja

Bardzo gratuluję wszystkich polowek :) kurde, czyjeś ciążę tak szybko mijają :)

My wczoraj miałyśmy pierwsze ktg. Trwało godzinę, ale wszystko w normie. Skurczy brak, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, miałam w gratisie usg i królewna ma 3250 :) klocuszek mój kochany. Także kulamy się dalej. Wczoraj było 36+0

Mocne kciuki za wszystkie starające i diagnozujace się!! :*

@Hatice mi zdecydowanie poprawiają samopoczucie wasze posty :) może jestem niepoprawną optymistką ale czytając forum szczerze wierzę w to że każdej prędzej czy później się uda :)
Ja miałam swoje wzloty i upadki... czasem miałam dość tym bardziej że na ciężkim leczeniu nie udało mi się donosic ostatniej ciąży.... Ale wierzę w to że w końcu się uda. Teraz zaczynamy przygodę z profesorem Malinowskim i patrząc na to ilu z was się udało dzięki niemu donosic ciążę jestem pełna nadzieji że i mi się uda :) wchodzę na forum codziennie i czytam co u ciężarówek bo patrząc na waszą drogę do macierzyństwa widzę to światełko w tunelu :)

@Hatice kochana a mnie właśnie tego brakowało ostatnio bo ja uważam jak nasza @dagmarie25 , że ja kiedyś tez czytałam wpisy dziewczyn w ciąży i dodawało mi to nadzieję która leżała na ziemi i kwiczała. Chwal się milo sie robi na sercu jak sie czyta , że jesteś szczęśliwa

@roki_1991 no faktycznie klocuszek moja Zosia urodziła sie 3110 w 38+0 gratuluję

reklama
Do góry