reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Witam nowe koleżanki!
@Baylee ja też brałam encorton 15 mg 10 rano 5 mg do obiadu mam córkę jak @marshia pisze każda musi lek dobrać do siebie i na swoją odpowiedzialność.
@marshia Ty leż a łóżko może metalowe kup będzie zabawa haha w policjanta.
@dżoasia o której wizyta
@marzycielka81 mhh lekarz dziwny może mu powiedz żeby takich testów Ci nie walił bo Cię to stresuje pewnie nie zrobił tego w złej wierze... Ale głowa już pracuje
@burczuś tego największego marzenia życzę cudu macierzyństwa. Wszystkiego najlepszego.
@Marthi byłam na poczcie idzie przesyłeczka!
@Baylee ja też brałam encorton 15 mg 10 rano 5 mg do obiadu mam córkę jak @marshia pisze każda musi lek dobrać do siebie i na swoją odpowiedzialność.
@marshia Ty leż a łóżko może metalowe kup będzie zabawa haha w policjanta.
@dżoasia o której wizyta
@marzycielka81 mhh lekarz dziwny może mu powiedz żeby takich testów Ci nie walił bo Cię to stresuje pewnie nie zrobił tego w złej wierze... Ale głowa już pracuje
@burczuś tego największego marzenia życzę cudu macierzyństwa. Wszystkiego najlepszego.
@Marthi byłam na poczcie idzie przesyłeczka!
Marthi
@Porzeczka1234 - dziekuje!!! Ja wysyłam Ci dzisiaj tez, ale po pracy, po 16 +/- )
martaha123
Dziewczyny jeśli któraś z Was potrzebowała by ten grastofil to podeślę. Ja to na pewno nie użyję więc będzie do wyrzucenia.
burczuś
@Porzeczka1234 ja już prawie 10 lat temu doświadczyłam tego cudu
Dziękuję laski za życzenia;*
Dziękuję @Marthi za zdemaskowanie mnie
Dziękuję laski za życzenia;*
Dziękuję @Marthi za zdemaskowanie mnie
marzycielka81
@Porzeczka123 mąż już do niego napisał. Nie widział nic nie tak, ale mnie zdenerwował.
@Baylee ja miałam in vitro z kd. Jestem teraz w 9 tc. Wszystkie in vitro na moich komórkach nie wyszły i żaden zarodek nie przezyl
@Marthi na razie mam brak planu. 18.02 mam prenatalne. Lekarz na razie zostaje. Może nie robi badań bo jak na końcu listopada miałam wszystkie możliwe badania. Nie wiem jak to jest po in vitro
A tak w ogóle to ledwo żyje bo tak mnie muli i nic mi się nie chce.
@Baylee ja miałam in vitro z kd. Jestem teraz w 9 tc. Wszystkie in vitro na moich komórkach nie wyszły i żaden zarodek nie przezyl
@Marthi na razie mam brak planu. 18.02 mam prenatalne. Lekarz na razie zostaje. Może nie robi badań bo jak na końcu listopada miałam wszystkie możliwe badania. Nie wiem jak to jest po in vitro
A tak w ogóle to ledwo żyje bo tak mnie muli i nic mi się nie chce.
iveo
@marzycielka81 wielu lekarzy czeka z badaniami do 11-12 tygodnia. Na własną rękę warto zbadać TSH , APTT, mocz -tak to nic takiego się na tym etapie nie bada
Morfologię się w kolko robi ale zazwyczaj nic szczególnego tam nie wychodzi
U mnie każdy lekarz byl sceptyczny na początku to nie ich wina ale co mają obiecywać cuda jak wiedzą jakie mamy przejścia.
Gdyby coś było nie tak to by Co mowil a jak chodzi o wady to na tym etapie na pewno jeszcze nic nie widac
Morfologię się w kolko robi ale zazwyczaj nic szczególnego tam nie wychodzi
U mnie każdy lekarz byl sceptyczny na początku to nie ich wina ale co mają obiecywać cuda jak wiedzą jakie mamy przejścia.
Gdyby coś było nie tak to by Co mowil a jak chodzi o wady to na tym etapie na pewno jeszcze nic nie widac
Porzeczka1234
@burczuś kochana ja wiem może źle to ujęłam życzę powtórnego cudu i rodzeństwa dla córki .
@Marthi kochana dziękuję !
@marzycielka81 dobrze, że mąż napisał. Popieram @iveo takie dokładniejsze multum badania to ok 10 tygodnia.
@Marthi kochana dziękuję !
@marzycielka81 dobrze, że mąż napisał. Popieram @iveo takie dokładniejsze multum badania to ok 10 tygodnia.
reklama
Narazie chyba nie będę brać żadnych leków bo nie mam recepty a nikt mi bez niej tego leku nie poda. Poczekam na konsultacje tego 25.01.dziekuje w każdym razie za tę ofertę@Baylee, to to samo co accofil.
Podziel się: