reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka - [emoji173]️
A jak Twoja kondycja w ogole? I jak maz? Bo o ile nie mylę miał problemy zdrowotne.. [emoji8]
Tak kochana miał i raczej z tego się nie wyleczy bi mu jednej nerki brakuje a że teraz jeszcze ją nadwyrezyl to musi uważać. W sumie rozważna dieta.
Ja jakoś funkcjonuje. Trochę ledzwie bolą ale ide za ciosem dalej. Do tego leki na cholesterol i kamice nerkowa a po 3 mcach kontrola. Ciśnienie opanowane na lekach stałych i bardzo bardzo dużo pracy (jeśli któraś z was wie co to koniec roku w księgowości :) )
Wikus coś zakatarzony i taki cudowny buntownik ze zamiast go karcic śmieje się z jego min ;) ale najbardziej mnie cieszy (odpukac) ze Karol nie choruje. Jakiś cud :) jeździ sam autobusem MPK do szkoły i jeździmy tez 2x w tygodniu na basen żeby wspomóc zajęcia z SI :)
W głowie jednak tyka zagar i każde małe bobo go nakręca ♡

@Porzeczka1234 dziekuje kochana , pani doktor mowi ze wytrzymamy do 39 tc ;) i mam tego sie trzymac...

@Marzycielka ;;*;*;*;*
Kciuki za dobre wyniki progesteronu .&&&&

@nafoczka ;*;*;* jak samopoczucie u Ciebie ?

@Marthi dziekuje ;*

Dzieczyny czy ktoras z was ma anemie ? Bo ja odkad mialam tego krwiaka no to poleciala morfologia , bralam caly czas zelazo ... ale teraZ znowu hemoglobina i hematokryt poszly w dol , zwiekszylam dawke zelaza , zwracam uwage na to co jem , ale moj babelek mnie wyjada ;D w poniedzialek powtorze wyniki bo hemoglobina nagle spadla z 11 do 10.3 w ciagu tak naprawde paru dni ... tyle ze jedno badanie robilam w diagnostyce tam gdzie zawsze , a drugie robili mi podczas pobytu w szpitalu.

Jak ktos bedzie potrzebowal encorton to pisac.. 20 mg cale opakowanie zosfalo ;)

@Porzeczka1234 dziekuje kochana , pani doktor mowi ze wytrzymamy do 39 tc ;) i mam tego sie trzymac...

@Marzycielka ;;*;*;*;*
Kciuki za dobre wyniki progesteronu .&&&&

@nafoczka ;*;*;* jak samopoczucie u Ciebie ?

@Marthi dziekuje ;*

Dzieczyny czy ktoras z was ma anemie ? Bo ja odkad mialam tego krwiaka no to poleciala morfologia , bralam caly czas zelazo ... ale teraZ znowu hemoglobina i hematokryt poszly w dol , zwiekszylam dawke zelaza , zwracam uwage na to co jem , ale moj babelek mnie wyjada ;D w poniedzialek powtorze wyniki bo hemoglobina nagle spadla z 11 do 10.3 w ciagu tak naprawde paru dni ... tyle ze jedno badanie robilam w diagnostyce tam gdzie zawsze , a drugie robili mi podczas pobytu w szpitalu.

Jak ktos bedzie potrzebowal encorton to pisac.. 20 mg cale opakowanie zosfalo ;)
Kochana na pewno wytrzymacie. Pij pokrywę ona podnosi hemoglobinę ja też piłam i nie musiałam brać żelaza tak pięknie mi w normy skoczyła

Kochana na pewno wytrzymacie. Pij pokrywę ona podnosi hemoglobinę ja też piłam i nie musiałam brać żelaza tak pięknie mi w normy skoczyła
O super wiadomosc ;) u mnie w pierwszej ciazy lekarz sie dziwil, ze hemoglobina jest ok skoro nie jem miesa (nie rozumial, jak mozna go nie jesc ;p) , ale fakt ja pilam codziennie pokrzywe , wiec moze to zadzialalo ! ;)
Teraz trochw odpuscilam ale wracam do niej skoro ma tak dobre efekty

O super wiadomosc ;) u mnie w pierwszej ciazy lekarz sie dziwil, ze hemoglobina jest ok skoro nie jem miesa (nie rozumial, jak mozna go nie jesc ;p) , ale fakt ja pilam codziennie pokrzywe , wiec moze to zadzialalo ! ;)
Teraz trochw odpuscilam ale wracam do niej skoro ma tak dobre efekty
Polecam zresztą ona bardzo zdrowa warto chodź 1 kubeczek dziennie.

@smerfik88 kupuje z Herbapol pokrywę

reklama
Do góry