@kasiula222 w prokocimiu zrobisz niemal wszystko. Tylko na niektore badania typu haplotyp kir jak sie nie myle trzeba sie umawiac
reklama
Paulina_merysiejka
Zaciekawiona BB
Boję się tych szczepien jestem tak bardzo zagubiona nie wiem co robić. Zapisałam się do dr Sachy może rozwieje moje wątpliwości.
Zzzzzz
Fanka BB :)
Sacha jest od szczepień. Paulina miałaś za sobą zabiegi łyżeczkowania?Boję się tych szczepien jestem tak bardzo zagubiona nie wiem co robić. Zapisałam się do dr Sachy może rozwieje moje wątpliwości.
Paulina_merysiejka
Zaciekawiona BB
Miałam 3 zabiegi wiem że Sacha jest od szczepień więc pewnie mi wyjaśni jakie są zagrożenia i zalety szczepionek.Sacha jest od szczepień. Paulina miałaś za sobą zabiegi łyżeczkowania?
Zzzzzz
Mam nadzieje ze Ci pomoze wierzę że kolejna ciąża bedzie ta udana! Jeżeli mialas zabiegi to wazne jest aby w kolejnej ciąży od 14 tyg kontrolować szyjke. 3mam kciuki za Ciebie.Miałam 3 zabiegi wiem że Sacha jest od szczepień więc pewnie mi wyjaśni jakie są zagrożenia i zalety szczepionek.
Paulina_merysiejka
Zaciekawiona BB
A Ty leczysz się w Krk ?@Paulina_merysiejka zwiedzilam nieco lekarzy w Krakowie. Niewielu ci pomoze w tym temacie, choc wielu niby sie specjalizuje. Do listy @porzeczka1234 dorzuce Przybycienia, Milewicza jest tez endokrynologiem i Rajtar-Ciosek. Poza tym to tracisz czas, zdrowie i pieniadze.
iveo
@kasiula222 z badań co zrobisz w Prokocimiu a gdzie indziej nie to allo MLR + test limfocytom toksyczny , aktywność NK (ale to w określonym dc i trzeba się umawiać ) i KIRy z tym że najczęściej zaczynamy od tego pierwszego badania
edloteh
@Porzeczka1234 pytałam o heparynę jak możesz to zobacz poniżej. Ty u Maliny byłaś... i coś tam kojarzę, że pisałaś o wynikach...
„Dziewczyny, które brały heparynę: napiszcie mi proszę jakie dawki brałyście przy jakich nieprawidłowościach w wynikach? Jak mają się do tego wyniki d-ddimerów?”
„Dziewczyny, które brały heparynę: napiszcie mi proszę jakie dawki brałyście przy jakich nieprawidłowościach w wynikach? Jak mają się do tego wyniki d-ddimerów?”
Paulina_merysiejka
Zaciekawiona BB
Ja brałam 0,4 profilaktycznie bo moje badania w normie ale nie robiłam pai tyłka asa i Mutacje.@Porzeczka1234 pytałam o heparynę jak możesz to zobacz poniżej. Ty u Maliny byłaś... i coś tam kojarzę, że pisałaś o wynikach...
reklama
kasiula222
I trzeba się wcześniej umawiać czy tak z marszu mogę iść na to pierwsze badanie ?@kasiula222 z badań co zrobisz w Prokocimiu a gdzie indziej nie to allo MLR + test limfocytom toksyczny , aktywność NK (ale to w określonym dc i trzeba się umawiać ) i KIRy z tym że najczęściej zaczynamy od tego pierwszego badania
Podziel się: