reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 no początek ładny. Oby tak dalej [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ za dobre przyrosty i kolejne etapy [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@bunia na tym etapie progesteronu nigdy za wiele. Jak masz możliwość to dorzuć [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@anna_kat tule mocno kochana. Jak masz w głowie kolejny to plan to za niego [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ wiem, że jak coś się w głowie kroi to łatwiej iść do przodu. Ściskam. Ja przechodziłam niedawno to samo, przyrosty bety od 5dpt do 12dpt jak marzenie.... ale marzenie zakończone w 14dpt.

Dziewczyny, który z dr (Sacha czy Przybycien a może jeszcze inny - nazwisk nie pamietam wszystkich ;) ) przepisuje accofil? Chodzi mi o dawkowanie do 11-12tc, a nie tylko 3 zastrzyki które można dostać od docenta....
Ja tez mam Accofil do dr Sachy

reklama
@olaa90 dziekuje kochana duszyczko moja fdajnie ze niedziele i soboty a moze nie fajnie bo teraz juz trylko dzialac :) ale chce mimo wszystko zaczynam a co tam jestem przebadana przygotowana bog pomoze :) @magda1208 myslisz ze jam oge przejac brzuszek ? :) tam sie bije z myslami ale praca to nic nazwet lepeij jaskbyu mnie zwolnili heheh ehhh mam dylemat boje sie i tak bardzo wierze ze bedziew dobrze nie wiem dlaeczgo skad ta pewnosc i waira ze bedzie ok

Kochana jestem przekonana ,że możesz jeśli tylko jesteś gotowa.

reklama
Do góry