reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo kochana gratuluję Ci bardzo serdecznie teraz jeszcze 2 połowa i będziesz tulić kruszka. Powiedz to chłopiec czy dziewczynka bo coś mi umknęło albo zapomniałam co z racji wieku może mi się zdarzać ;):D

@basiawol ja nie jem laktozy ok 2 lat tzn ser biały tak czasem kefir a pozostałe nabiał staram się kupować laktoza Free. Jeśli chodzi o dietę ja stosowałam może 2,3 miesiące przed ciąża bezglutenowa dość restrykcyjne . Dieta bezglutenowa nie zbije ci homocysteiny na to są metyle i buraki dieta wyciszy Ci organizm przed ewentualnymi przeciwciałami bynajmniej taka wiedza otrzymałam od mojej gin

@Porzeczka1234 co osoba to inna opinia restrykcyjna raczej nie- mysle ze gluten nie usune tak na maxa ale cchce go ograniczyc a mleko i jego przetwory chce całkiem wyeliminować.Cukier tez wyjdzie na zdrowie. Wiem buraki musze wrocic do nich

reklama
Niestety nie mierze temperatury tylko bawię się paskami owu które czasami wychodziły modelowo jutro dzwonię i zapisuje się do gin na usg. Może na środę.. I zobaczymy. Kurde dalej pobolewaja jajniki . Tak czytałam o tym progesteron ie i rzeczywiście czasami też jest mylne to badanie.
No zobaczymy ☺️ na razie to jestem zła na siebie bo jestem taka niecierpliwa.. Chciałabym już ..

Do góry