D
reklama
Totois30
Fanka BB :)
marzycielka81
bertha
Wow! Już! Trzymam mocno kciuki! W którym dniu transfer?Na zaparcia sliwki lub blonnik na bol glowy paracetamol.
Kochane jestesmy po wizycie. W piatek punkcja. Pecherzyk 17 mm. Wiec dosc duzy.
Ja na szybko juz po usg wszystko jest ok.
Gratulacje!!!!
marzycielka81
iveo
@marzycielka81 powodzenia!
@magda1208 na zaparcia kefir u mnie działa rewelacyjnie pij 2 razy denne o tej samej porze np na 2 śniadanie i podwieczorek a będziesz miała wizytę w toalecie jak w zegarku☺Dziewczyny coś na zaparcia polecić możecie i ból głowy.?
Marthi
@zosiak - mi ten Conceive Plus ktoś polecił, kupiłam w jakiejś aptece internetowej... Parę razy skorzystaliśmy, ale jak widać - nie pomogło. Poza tym, odstawiliśmy to w kąt, bo nam zapach tego przeszkadzał...
@marzycielka81 - trzymam kciuki!
@marzycielka81 - trzymam kciuki!
@iveo super wiadomość, gratuluję. Na reszcie się coś ruszyło, takie informacje sprawiają że chce mi się walczyć chociaż już ostatnio miałam różne myśli.
Nie chciałam Cię męczyć i próbowałam sprawdzić twoja historie ale nie wiem jak się to robi. Może ktoś mi podpowie.
Duże miałaś nk? Jakieś inne leki czy tylko szczepienia? Rozumiem ze teraz czeka Cię tylko jedno szczepienie tak?
Nie chciałam Cię męczyć i próbowałam sprawdzić twoja historie ale nie wiem jak się to robi. Może ktoś mi podpowie.
Duże miałaś nk? Jakieś inne leki czy tylko szczepienia? Rozumiem ze teraz czeka Cię tylko jedno szczepienie tak?
reklama
Marzycielka całym sercem :*@bertha transfer najprawdopodobniej w poniedzialek. Juz bo ja na naturalnym cyklu bez anty
mocno kciuki zaciskamy!@marzycielka81 powodzenia!
@magda1208 syrop lactulosum działa cuda- bezpieczny bo podawany nawet małym dzieciom
Podziel się: