reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 dobrze dziewczyny prawią [emoji4] U mnie nigdy nie było więcej niż cztery. Trzeba to po prostu kontrolować. A może co lekarz, inny sprzęt to inny pomiar.
@Kwiatuszekk23 oby udało się te skurcze wyciszyć.
@kas90 termin mam na poniedziałek, tj. 26 lutego [emoji4] ale zamierzam urodzić wcześniej [emoji13] pomarzyć można. Jutro zapadnie decyzja kiedy dokładnie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia dzieki za przywolanie. Ostatnio mi energii brak. Maly znowu byl chory a potem tak mi sie wszystko nawarstwilo, ze nie mialam czasu na nic. Przepraszam, ze Was nie nadrobie. Mi kregoslup strzelil bo sie babie silowni zachcialo plus jelitowka. Chyba dzis jest juz lepiej. Staraniowo stoimy w miedzy. Czekam na okres i ide na badania hormonow a potem w marcu wizytaw novum. Skonczylam leczenie i mialam wczoraj kontrolna cytologie. Mam nadzieje, ze u Was wszystkich jest ok.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia dziekuje za wywolanie, u mnie 4 dc pierwszej @ po poronieniu, po @ na posiewy, gin chce zrobic ureoplasme, chlamydie itp, jak dobrze pamietam sie czeka ok. 2 tyg. wiec nawet jakby nic nie wyszlo to w tym cyklu starania odpadaja [emoji17]
No i na te ana pojde i w zaleznosci co wyjdzie bede pisac do doc o ta immunoglobuline, czy to dla mnie. Chodze od miesiaca na silke, poza tym ok, oprocz tego ze czas mi ( sorki) spierd_la , bo jak do czerwca nie utrzymam to od nowa szczepionki.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@martaha123 bardzo mi przykro [emoji26] matko 10 [emoji26][emoji26][emoji26]
@burczuś [emoji8] u nas na razie cisza. Masakra jak ciągną się te ostatnie dni. Jutro kolejne KTG i nie wyjadę z Krakowa bez terminu wywoływania [emoji23] tak bym już chciała przytulić naszą kruszynę. Dzięki dziewczyny za info o gbs.
@nafoczka zdrówka dla chłopaków [emoji8]
@bertha oby to był ten cykl.
@czarna_mała kciuki za transfer [emoji110][emoji110][emoji110]
@Kwiatuszekk23 jak wizyta? Brzuchem się nie przejmuj, nas już dzieli tylko kilka dni od porodu, Jagódka jest w samym środku siatki centylowej, a ja mam brzuch jak w 6 miesiącu [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to już za chwilę już za momencik :-)
@martaha123 [emoji22] przytulam w smutku. Gdybysmy tak nie czekaly na nasze malenstwa...
A masz dopiero 35 lat. Ja zaszlam pod koniec 36 r.ż. w szczesliwa ciaze. A teraz klocuszek usiluje od 5.30 zasnac i marnie mu to idzie... za to cyca ciagle by mietosil. Ja walczylam przeszlo 5 lat. Problem z zajsciem utrzymaniem i donoszeniem. Lekarze nie dawali szans. Twoja 10 jest zatrwazajaca... a jednak mowie ci walcz. Moze jak sie pozbieram, to zawalczymy o 2. Kto wie

@nafoczka kocham zime, ale juz trzeba wiosny i lata. Dla chlopakow, co by im mysli od chorob odciagnac a dac sie wyszalec na polu. I dla ciebie, co bys mogla wyjsc i wygrzac cialo dla odprezenia i bikini zalozyc by m szczena na dol opadla [emoji4]. Kochama moja duzzzzzo zdrowia i porzadnych rozsadnych lekarzy na drodze. Byscie nie musieli ciagle powtarzac leczenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino Twoją walka, trud i upór były są i zawsze będą godne podziwu :-) całusy dla Księcia :-*
@Porzeczka1234 , ja wiem,że ona jest dalej długa,ale w miesiąc zrobiła się krótsza o ponad cm, jeśli lekarz dobrze zmierzył. W pon. Się dowiem. Miała któraś z Was takie bóle krocza na tym etapie ciąży?
Będzie dobrze uszy do góry i na pewno okaże się że młody gin źle coś zmierzył.
Dziękuję dziewczyny! Skurcze się juz uspokoiły. Oby tak zostalo. Bo rano mialam.serce w gardle a bolalo jak.jasny gwint. Szacun dla rodzących! Szyjka dluga zamknięta, na poród jeszcze nie czas. Zobaczymy jaka bedzie noc.
Buziaki :*
Super że skurcze się wyciszyly!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 - super, że tak działasz "na wiele frontów", przynajmniej nie myślisz tylko o jednym...
Powodzenia na dzisiejszym spotkaniu w OA i na pierwszych jazdach ;) !

@marshia - popieram, gdzie są nasze dziołchy, wymienione przez Ciebie? :))

@bertha - kurcze, ja nie pomogę... badałam tylko ANA i ANA3 (inaczej ana profil) i miałam wszystko ujemne więc nie drążyłam, ale ostatnio któraś z dziewczyn (nie mogę sobie przypomnieć nicku:(((() mi tłumaczyła coś tutaj i dobrze ogarniała... kurde, tylko która to była :O ?! zasrane hashi, psuje mi pamięć :/ wybacz, jak mi się przypomni to napiszę kto;*

@Kwiatuszekk23 - super, że się unormowało!!! ;*

@zosiak @nafoczka - no niestety, raz tylko udało mi się dobić do 49,5 kg ale wtedy byłam na diecie pudełkowej 3000 kcal (tego żarcia było ogrom) ale na dłuższą metę bym tak nie dała rady, no i finansowo też tanio nie wychodziło. Niemniej, przybrać na wadze w moim przypadku, na serio nie jest łatwo :/ marzę by mieć chociaż te 49 kg...

Do góry