reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny... Czy któraś z was jest w stanie mi powiedzieć czy jeśli jestem w 14 tygodniu i od kilku godzin brzuch mnie boli okresowo.. Czyli nie zabija ale niepokoi... To to jest normalne na tym etapie? Trochę się martwię..
Kurcze chyba nikt nie zaryzykuje by Ci jednoznacznie odp. Dzwoń do swojego lekarza.niech Cie przyjmuje na cito. Wierze że wsxystko ok!
@kas90 tak czułam że to nie alergia,że poprostu to jeszcze nie wykształcone do końca narzady:) minie:)

reklama
@burczuś wiesz dobrze ze ani mala beta nie swiadczy o zlej ciazy ani duza o dobrej.
Jest w porzadku jak na ten czas. Zycze Ci duzo spokoju w tym wszystkim ja wierze ze kiedys musi byc dobrze i to bedzie tym razem.
@Czajak dzis tam chyba nieczynne za to jutro caly dzien

@Funia90 na posciel polozylam koc, bo oczywiscie nocuje w nim kot, ale tez by sie nie kurzylo. Potem nie bede miala glowy. Polecam

@agatush czy Michasia ma sie nieco lepiej? Przewaznie wieczory trudniejsze w chorobie

@roxi123 jak widzisz juz ci sluzy bycie na swoim

@marshia ciekawie gadal ten lekarz. Moze warto sprobowac

@kas90 dobrze miec diagnoze. Przynajmniej wiesz co robic

@JoannaRak witaj. Poczatki po stracie zawsze trudne. Czas...on ukoi bol

Asia2104 wszystko co cie niepokoi konsultuj z lekarzem. Intuicja matki bywa niezawodna. Dla mnie 2trymestr byl laskawy. A do bolu brzucha juz tak przywyklam, ze moze przegapie poczatek porodu [emoji4]

@Czajak co u ciebie

@mala79 dziekuje [emoji1] my tez z utesknieniem czekamy. Ja moge juz rodzic, a m chce jak najdluzej malego w brzuchu... delektuje sie ostatnimi chwilami "spokoju,"

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, help,
Byłam dziś u gin. Pokazałam wyniki cytokin. Powiedziałam, że jutro mam wizytę u Paśnika. I wiecie co powiedział ? Że on nie wierzy w te szczepienia, wlewy. Że to duża ingerencja w organizm i robię to na własną odpowiedzialność. Że wielu kobietom pomaga, ale i wielu szkodzi. Że nie ma żadnych badań na ten temat, że to leczenie eksperymentalne.

Aaaaaaa!!!!Mam w głowie mętlik ! Boję się. Nie wiem co dalej.
Ps stwierdził,że to czas owu, więc zaczynamy walczyć, ale jak tu walczyć skoro chaos w głowie. Poza tym nie pozbierałam się po stracie dziadka. Boziu, wszystko nie tak.

Załączniki

• upload_2017-12-11_18-14-47.png
    upload_2017-12-11_18-14-47.png
    100,9 KB · Wyświetleń: 69
Destino Kopernik lepszy od Ujastka? W srode mam usg zobaczymy co mi powie dr, za tydz mam wizytę u swojego gina on panikarz wiec zobaczymy co zadecyduje. Na razie grzecznie leżę. Wstaje tylko cos zjeść i do wc tak to siostra i siostrzenice opiekuja sie dziecmi. Jutro siostrzenica ma zawieść Oliwke do przedszkola bo maja jaselka i mowi wierszyk. Widze ze jej brakuje przedszkola. Ale mieszkamy teraz bardzo daleko i niesmiem prosic zeby codziennie ja wozili. A ze we wtorki i czwartki ma dluzej to bardziej sie "oplac" ja zawieść.
Adas dzis znowu bardzo marudny, tylko mama, mama, mama. A mama leży w pokoju obok i serce jej pęka. Musimy dac jakos radę. M moze będzie juz w niedziele to wrocimy do domu. I będzie się nami opiekowal przynajmniej do polowy stycznia. A potem znowu wrocimy do siostry. No chyba, ze bede musiala lezec w szpitalu no to on zostanie, bo przeciez nikomu nie zwale na glowe dwójki dzieci.

@Kwiatuszekk23 tak twierdzi moja gin, a na ujastku pracowala. Ponoc to najlepszt oddzial neonatologii w krakowie. Dlatego jak krwawilam w 29tc to tylko tam kazala mi jechac. Zreszta jesli porod zacznie sie przed 37tc to mam rodzic na kopernika. Potem moge gdzie chce. Kochana wierze ze ci ciezko patrzac na dzieci. Jednak to dla dobra nastepnego.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, help,
Byłam dziś u gin. Pokazałam wyniki cytokin. Powiedziałam, że jutro mam wizytę u Paśnika. I wiecie co powiedział ? Że on nie wierzy w te szczepienia, wlewy. Że to duża ingerencja w organizm i robię to na własną odpowiedzialność. Że wielu kobietom pomaga, ale i wielu szkodzi. Że nie ma żadnych badań na ten temat, że to leczenie eksperymentalne.

Aaaaaaa!!!!Mam w głowie mętlik ! Boję się. Nie wiem co dalej.
Ps stwierdził,że to czas owu, więc zaczynamy walczyć, ale jak tu walczyć skoro chaos w głowie. Poza tym nie pozbierałam się po stracie dziadka. Boziu, wszystko nie tak.

Czy jest to Twoje pierwsze spotkanie z doktorem Pasnikiem, czytam ostatnio duzo o jego terapii, tez sie boje na czym to wszystko dziala ... ale to jest chyba moja ostatnia nadzieja dlatego mam zamiar sie dzisiaj z nimi skontaktowac. Moglabys sie podzielic co Ci Pasnik powie?

Czy jest to Twoje pierwsze spotkanie z doktorem Pasnikiem, czytam ostatnio duzo o jego terapii, tez sie boje na czym to wszystko dziala ... ale to jest chyba moja ostatnia nadzieja dlatego mam zamiar sie dzisiaj z nimi skontaktowac. Moglabys sie podzielic co Ci Pasnik powie?

Tak, jutro moja pierwsza wizyta. Oczywiście, wszystko jutro napisze:*

reklama
Powiem Wam tylko, ze moj synek ciagle mowi, ze chca braciszka ipyta czy jak sie bedzie modlic to bedzie mial:-(

Maz wszystkim rozpowiada o in vitro mamie i dziadkowi a to nasza prywatna sprawa.

Zatoki mam zawalone w glowie mi sie kreci a w pracy mowia, ze nie moge teraz chorowac a ja mam dosc.

@bertha jak Ci sie udalo umowic do Lewandowskiego na pierwsza wizyte. On ma osobna pania od zapisow, ktorej ciagle nie ma

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry