@marzycielka81 zeby to wszystko mialo sens, to wydaje mi sie, ze trzeba by rozlozyc na czynniki pierwsze. Moze odpusc narazie starania nawet na pol roku. Moze nawet warto wziac antykoncepcje. Osobiscie pochylilabym sie nad tym dlaczego co miesiac sa torbiele i jakiego rodzaju sa. Nie wiem, czy jest cos takiego jak nadaktywnosc jajnikow. A jak jest to z pewnoscia nie jest to naturalny stan. I tu badanie hormonow, monitoring dla samej obserwacji, nawet amh. A nade wszystko dobry lekarz.
Siedzialam dzis u kardiologa z polecenia. Pani jak twierdzi zrobila mi grzecznosc, ze mnie przyjela, ale komentarz wydala. I tak sobie myslalam, ze wole isc zaplacic, ale takich komentarzy nie slyszec. Od 2012 r. Wiekszosc lekarzy robi mi taka grzecznosc, ze mnie przyjmuja, a ja slono place za wizyty. I odmawiaja leczenia, i strasza wlasnymi obawami i mowia, ze sie nie da, po co mi badania i wypraszaja z gabinetow. Jestem juz tym zmeczona, wiec sie rozryczalam. Ciagle musze walczyc o cos, co mi sie zwyczajnie nalezy, za co place na wizytach prywatnych i ch czas i wiedza ktora zdobyli. Nawet to dziecko co nosze w sobie niestety w duzej mierze zawdzieczam sobie i wlasnej wytrwalosci, wrecz uporowi moze nawet w tym negatywnym znaczeniu. Przykre, ale prawdziwe.
Wiec kochana rozumiem twoje rozgoryczenie i niechec i bezradnosc i zwatpienie. Moja droga znajdz na to swoj sposob. Nawet jesli to oznacza chwilowa przerwe. Ona tez jest potrzebna.
A na bakterie sprobuj myc sie szarym mydlem tym najzwyklejszym. Jest tez w plynie. Kup vagosan i rob nasiadowki i trivagin. To juz niejednej pomoglo. I duzo kiszonek jedz.
@Asia2104 to bezwzglednie lezycie i pachniecie. Mojej siostrze sie odkleilo ale w 8tc. Dzis Emilka ma 11 lat. Mozesz miec lozysko przodujace, ono czesto daje krwawienia i bywa niebezpieczne, wiec tego nie lekcewaz. Wrazie co od razu wal na ip. A jutro na prenatalnych powiedza ci jakie lozysko i zapytaj o zalecenia. Przy przodujacym bezwzgledne lezenie i wstawanie tylko na siku. Jak chcesz sie pewniej poczuc zawsze mozesz isc do szpitala, bo odklejanie lozyska to nie blahostka. Powodzenia
@burczus waga sie zajmiesz z czasem, teraz bobas najwazniejszy. Tez myslalam ze do 90 dobije. Jeszcze mam szanse, ale moze uda sie nie dobic.
@kas90 to dziewczynka zadamawia sie na swiecie, super. Jak ten czas przy maluchach biegnie szybko
@roxi123 daj znac jak beta, dzisn czekamy [emoji110][emoji110][emoji110]
@Porzeczka1234 gdzie ty mialas na starcie te 67? Jednak prawie tak mam. Startowalam z 68, dzis mam 83,5. Zobaczymy z jaka waga zakoncze.
@matulkaa to chyba tylko ja taka nie wyedukowana bede, podziel sie tym czego ucza
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom