reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kasiu maleńka cudowna, zakochałam się przepiekne to zdjęcie córki na twych kolanach z tymi splecionymi rączkami aż mi łzy stanęły, a mąż zachował się pieknie
@Porzeczka1234 życzę Ci spokoju przy cc, myślę że ten sposób rozwiązania ciązy to najbardziej bezpieczny, czyli teraz królują panie:DZuzanna Susany, Michalina Agatush, Asia kas, porzeczuś, i bea...
@roxie123 co do kariotypów polecam kielce tam nie ma czegoś takiego jak zapisanie się na wizytę do genetyka który dopiero kieruje na pobranie krwi na kariotypy-tam się odbywa to po ludzku !!!:-) :)czyli pani genetyk mówi zeby przysłać skierowanie robi wywiad telefonicznie i daje termin ;)polecam
destino :-*
miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam
aaa była mowa o dr Sydorze:) to i ja napiszę coś ;)
ma wiedzę ogromną,zgadzam się mega merytoryczny, ma tylko lub aż jeden minus
mianowicie dla mnie to było słabe jak w trakcie wizyty mi zwrócił uwagę że czas mu się kończy i w sumie nie dostałam odp na kilka pytań także jak już pisałam ja po wizycie u niego czułam niedosyt,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochana, ale jak tylko Michaska się urodziła to zjadłam rogalika z masłem [emoji23][emoji23] wiesz jak mi smakował!! Przed ciążą i w jej czasie naprawdę bardzo się planowałam, teraz..... No przemilcze ;-)
@agatush @Marthi szacun Dziewczyny za trzymanie diety bezglutenowej mi calkiem szło przed ciaza ale teraz w ciazy no nie daje rady smaki tak mi sie pozmienialy, ze rano tylko bulka grachamka mi wchodzila wszystko inne odpychalo no i poplynelam bo stwierdzilam, ze bede sluchac co moj organizm podpowiada.

@kas90 piekna gwiazda ja tez spać nie mogę chodzę to do łazienki i tak w koło maciejów. Mąż lekko chrapie a ja bym sobie pogadała no ale same wiecie nie ma z kim haha. Kasiu może żelazo zacznij brać może dlatego jesteś blada bo Ci go brak albo po prostu jesteś zmęczony co do cierpliwość mama się denerwuje to i dziecko nerwowe ale u mnie to teoria póki co. Ucaluj Asiulkę od cioci Ani. Kasiu ale prezencioch miło z jego strony

@Marthi wystawa wydaje się ciekawa chyba bym poszła ale nie wiem czy mogłaby tak się przyglądać tym zarodką.

@Ilis91 oj kochana no blisko. Wiesz tu z imieniem jest lekki problem ale chyba na 90'% bedzie Zosia. Mąż chciałby Anie junior haha ale ja się nie zgadzam ale to on pojedzie zarejestrować małą to kto wie mnie juz wszystko mi jedno najwyżej go uduszę haha.

@iveo brzuszek będzie czekał przykro mi kochana ściskam Cię

@Funia90 ja tez byłam u Sydora tylko ja nie chciałam leczyć się u Paśnika to zrezygnowałam z niego bo on wysyła na szczepienia do Łodzi właśnie do Paśnika. Dla mnie no może być ja w sumie mam podejście do lekarza , że ma mi pomóc być konkretny a nie miły. Tak on specjalizuje się w trombogili myślę , że Cię uspokoi.

@Destino odpoczywajcie i nie zapominaj o nas

Chyba pójdę coś zjeść kończąc wywód :p
POrzeczka , mysle ze to prawda bo akurat przyszli goscie...i sama sie denerwowalam, mala tez i kolo zamknięte. Dopiero M nas obie uspokoił, zlapala cyca i kazał nam się przespac przy sobie na lozku a on posprzątal :) dzis gosci ciąg dalszy ...haha

@Porzeczka1234 piekny pokik[emoji7]poprawiaj,poprawiaj[emoji5]
Ja jeszcze zasnelam po 6 i wstalam przed 9[emoji4]
Dobrze ,ze sie nie denerwujesz,nie ma co[emoji4]

@Destino ciesze sie ,ze odpoczywacie a Nataniel daje o sobie znac[emoji5]

@llis91 dzieki[emoji4]

@kas90 Ty to masz Mezusia no naprawde[emoji4]

@mickey* dziekuje za opinie o Sydorze,mam nadzieje,ze nie zabraknie mu czasu hehe i odpowie na moje podstwowe pytania,w sumie bede tylko z jednym problemem wiec licze na fachowe porady jak dzialac[emoji4]

@Maciejka78 ja mialam to samo przed ciaza probowalam i oki ale w ciazy musialabym umrzec z glodu jakbym miala jesc bez glutenu:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ladnie, bardzo ladnie. To w 38rozwiazanie w poniedzialek?? Matko to juz tuz tuz.

@kas90 widzisz tu wychodzi to co kiedys wspominalam nie da sie wszystkiego nauczyc i zaplanowac i nie da sie wyczytac jak sie zachowac gdy... Nie patrz na gosci niech prxyjda z ciastem kawe sonie zronia a ty lez i odpoczywaj oni i tak tylko do malej

Porzeczka trzymam kciuki.

@Marthi sama nie wiem czy isc na te wystawe. Swoja droga dzwonie dzis do medartu i oni w swieto nawet odbieraja bylam w szoku.

Kas jaka ona sliczna.

Destino spokoju odpoczynku.

Adrianek juz dobrze. Idzie w odwiedziny do sasiada inkolegi z przedszkola dzis a ja w piatek do ginekologa ciekawe co mi powie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanko mam :D będę Was męczyła tym accofilem.. W niedziele zaczynam.. Mam go na 15 dni.. Rozumiem że jesli test/beta pozytywna to mam dalej go brac aż do 9tc...
Pytanie nr2.
Tak za każdym cyklem ten accofil? Czy ten accofil pomaga na dłużej?

@Marthi ja "uwielbiam" takie rzeczy.. Znaczy fascynują mnie pod względem naukowym.. Z wykształcenia jestem biologiem (nie wiem czy się do tego przyznawać:D) także jesli taka wystawa będzie gdzieś u mnie np Krk to idę!!!:D

A ja mam pytanie odnośnie koenzymu q10. Te z Was, które brały - bralyscie non stop? Aż do zajścia? Albo staraczki bierzecie non stop? Czy to sue bierze tylko do owu i odstawia. I potem od nowego cyklu znowu?
Wiem, ze pytanie z serii banalnych - ale nue chce przekombinowac

@Beciiia-87 Hej tak ja przy każdym cyklu bo biorę ale w sumie do testu to 3 zastrzyki. Cykle stymulowane mam i brałam to już 3 razy. Sama mam co do niego wątpliwości bo sporo tych leków a czytałam że morfologia po tym leki leci co prawda jeszcze nie sprawdzałam ale ktoś kiedyś tak pisał. Ogólnie ja nie mam żadnych skutków ubocznych . Pozdrawiam

reklama
A ja mam pytanie odnośnie koenzymu q10. Te z Was, które brały - bralyscie non stop? Aż do zajścia? Albo staraczki bierzecie non stop? Czy to sue bierze tylko do owu i odstawia. I potem od nowego cyklu znowu?
Wiem, ze pytanie z serii banalnych - ale nue chce przekombinowac
Od 1dc do owu :) potem odstawiasz, to tak jak z wiesiołkiem ;) też odstawiasz w fazie lutealnej :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry